БЛОГ-ПОВЕРНЕННЯ

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » БЛОГ-ПОВЕРНЕННЯ

Всім привітики?

З Вами знову Ваша Наталка, і тепер ми повертаємося до навчання, але не в Острог. До 1 березня дистанційне. Не знаю чи на жаль, чи на щастя, тому що вдома мені подобається, але й хочеться в академію? Такий от незрозумілий стан у мене.

Що стосується канікул, тооооо ніколи у своєму житті я так не чекала їх, ніколи вони не були настільки приємними і корисними. Не скажу, що я була безмежно продуктивна. Хотілося просто відпочити від всього, поринути в себе. Саме тому я переглянула декілька серіалів і всі фільми із того списку, який порадила Вам для перегляду. Але це не настільки важливо, як те, що я відпочила і тепер готова поглинати все більше і більше нової інформації. Канікули пішли (пролетіли) мені на користь!)

Наскільки я знаю, то навчання у школі розпочалося вже давно. Надіюсь, що після канікул кожен знайшов у собі сили для того, щоб зробити перший крок до нових знань у другому навчальному семестрі. Любі читачі, бажаю Вам успіху. Зовсім неважливо чи то успіх у школі, чи в університеті. Нехай все буде добре – це головне.

Нині прийшла справжній зима. Привіт всім тим, хто чекає тепло і літо, як і я? Така собі міні-мотивація: чим краще ми завершимо другий семестр, тим спокійнішими будуть літні канікули, оскільки не потрібно буде тривожитися комусь через ЗНО і вступ, а комусь через сесію і перездачі. Тепер ми заряджаємося на другий семестр.

Обіцяю, що буде багато чого цікавого, тому чекаю Вас кожного понеділка саме тут!

До нових зустрічей! Ваша Наталка?