ВАЖЛИВИЙ КРОК

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ВАЖЛИВИЙ КРОК

Привітик???... Це знову я☺️ Сьогодні розповім вам про ще один надзвичайно важливий, можна сказати навіть доленосний, крок у нашому житті!??

У сучасному світі існує безліч професій і спеціальностей. Кожному з нас рано чи пізно доводиться зробити нелегкий і дуже важливий вибір своєї професії. Для того, щоб ніколи не пошкодувати про цей крок, ми повинні ставитися відповідально.?

Безперечно, кожна професія, кожен фахівець надзвичайно важливі для цілісної економічної системи, але водночас, нам необхідно усвідомлювати, що, в першу чергу, ми обираємо СВОЄ МАЙБУТНЄ!? Так!!! Ні мама, ні тато, ні ваш друг, які переконують вас стати тим, ким ви не хочете, не будуть ходити замість вас на пари і, тим більше, на ненависну роботу!!!? Це будете робити лише ви, то чому обирати ВАШЕ МАЙБУТНЄ має право хтось інший???‍♀️

Отже, ви можете слухати безліч порад від різних людей, але головне, щоб у цьому галасі ви почули найважливіший голос, який невпинно відправляє вам сигнали,— голос вашого серця!❤️ Ні, це не жарт? Усе справді так і є!☺️ Знаю, що всі ми хочемо бути успішними, мати фінансові можливості для втілення всіх дитячих мрій і не тільки...? Але, якщо прислухатись про що нам пошепки кричить внутрішній голос і додати до обговорення ще мізки, то в результаті, отримаємо те, заради чого були створені!?

Ви запитаєте: звідки я це знаю?? Усе дуже просто, я теж пройшла цей нелегкий шлях і ще ні разу не пошкодувала про свій вибір (переконана, що так буде й на далі)!

Розкажу трішки про те, як це все було. Ще з дитинства я не уявляла свого майбутнього без математики. У той час, коли мої однолітки грали в "Counter-Strike" і "Sims4" (я, звичайно, теж це полюбляла, але не так часто), я сиділа і отримувала максимальне задоволення від кожної правильно розв'язаної задачі.?

Коли я підключила до внутрішніх дискусій трішки мізків, то мені стало зрозуміло, що в цьому світі без інформаційних технологій досягти успіху дуже складно. Тому ідеальним варіантом для мене стала економічна кібернетика, про це я згадувала у попередньому блозі? Щоб коротко і доступно пояснити суть моєї спеціальності, скажу наступне: основною перевагою кібернетики є поєднання економічної освіти та досконалих вмінь у сфері ІТ. І ви навіть не уявляєте, яку конкуренцію будете складати для усіх економістів і програмістів на ринку праці, якщо зробите вибір на користь цієї спеціальності. Звичайно, якщо математика сниться вам лише у страшних снах, а комп'ютери ви обходите "десятою дорогою", то ця професія точно не для вас. Наприклад, для мене варіантом ''точно не для вас'' стала медицина, як мінімум через те, що коли я бачу кров, неважливо свою чи чужу, я просто втрачаю свідомість???

За таким принципом раджу обирати й вам, щоб потім не пропускати пари через те, що не маєте ніякої зацікавленості до предметів, щоб через декілька років не ходити на роботу, лише заради того, щоб вижити. А навпаки отримувати задоволення, за яке вам ще й будуть платити...?

Ось і все, я відкрила маленьку таємницю, яка сподіваюся стане вам у пригоді!?

Із Днем студента, мої колеги! ???

А вам, любі читачі, бажаю ніколи ні про що не шкодувати, втілити у життя всі свої мрії і незалежно від того, яку професію ви оберете, станьте по-справжньому щасливими людьми❤️