Рідний Острог

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Рідний Острог

Привітик! У цьому блозі розповім вам про те, яку роль у виборі університету займає місто, в якому він розташований. Якщо ви думаєте, що це взагалі не відіграє ролі, то ви дуже сильно помиляєтесь. Адже вам прийдеться прожити там чотири або, може , більше років.
У першу чергу, зверніть увагу на свої власні вподобання. Якщо вам не подобаються шумні, великі міста, то не варто обирати їх для вступу. Якщо вам до вподоби Київ, Львів, Одеса чи, можливо, Харків, то ви знудитесь десь у малесенькому місті.
Коли я обирала Острог, більшість моїх друзів казали, що це найгірше з того, що я можу вибрати, ніби тут немає куди піти відпочити та де себе реалізувати. На щастя, я нікого не слухала та не помилилася!!! Насправді, Острог — невелике містечко, але будь-яке інше місто України (і не тільки) може позаздрити його історії. На мою думку, це ідеальне місце для навчання… Тут нічого не відволікає. Є безліч надзвичайно атмосферних кав’ярень, піцерій та ресторанів. Можна відпочити на природі, біля річки. Прогулятися старовинними і водночас сучасними вуличками або дізнатися про цікаві історичні факти відвідавши музей або замок.
Для мене рідним місцем став стадіон ОА. Майже кожного вечора я приходжу туди. Як не дивно не лише позайматися спортом. Іноді просто для того, щоб надихнутися людьми, які там є. Адже коли ти бачиш ,як вони розвиваються, як стараються, як з останніх сил добігають до фінішу, розумієш: у житті все так само… Хтось пропускає тренування, комусь не вистачило сил ,і він здався так і не побачивши фінішну пряму, але є ті, хто попри біль і всі труднощі , досягає своїх цілей. Для когось перша поразка стає останньою ,тому що він проробив колосальну роботу над своїми помилками і від тепер лише перемагає. А для когось вона остання, бо він просто опустив руки…
Недарма, Острог визнано молодіжною столицею України, де можуть навчатися тільки ті, хто справді хоче отримати знання, ті, хто готовий працювати над собою, ті, хто стане майбутнім нашої країни.
Ні, не на секундочку не жалкую про свій вибір і бажаю кожному зробити його правильно. Думаю, тут вам допоможе лише серце…