Поради на ЗНО!

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Поради на ЗНО!

 Привітик! Перший етап ЗНО вже позаду. Не дивлячись на це, маю декілька порад для вас.

✔️1. Не нервуй!!! Це всього лише ЗНО. Так воно впливає на твоє подальше життя, але результати ЗНО точно не гарантують тобі, що все буде класно.

✔️2. Спочатку виконуй ті завдання, в яких відчуваєш себе впевненим. Потім переходь до тих, які для тебе складніші.

✔️3. Не поспішай! Час розрахований на кожне завдання. Ти все встигнеш!

✔️4. Будь уважним! Можна випадково допустити помилку навіть там, де немає нічого складного.

✔️5. Розроби власну систему знаків. Познач завдання, які ти вже виконав, наприклад, зірочкою або обведи його в кружечок, можна ставити знак питання навпроти того, що не знаєш і т.д. Це допоможе зекономити час на пошук завдань, які треба доробити. Так ти точно нічого не загубиш.

✔️6. Не виправляй нічого! Кажуть, що перша думка завжди правильна. Тому не потрібно ускладнювати прості завдання та шукати всюди захований сенс. Усе просто!

✔️7. Починай інтенсивно повторювати все, що вчив раніше, приблизно за тиждень до ЗНО. Якщо ти готувався протягом року, то варто згадати те, що вчив на початку.

✔️8. Головне, добре відпочити! Тому ляж спати раніше. Здоровий сон — гарантує хороший настрій!

✔️9. Не панікуй! Не варто в останній день забивати собі голову великою кількістю інформації. Постарайся не повторювати нічого в день перед ЗНО.

✔️10. Зроби все можливе на ЗНО. І ні в якому разі не грузи свою голову думками типу: "Я міг здати краще", "Чому не вибрав цю відповідь?", "Треба було сидіти до кінця" і т.д. Для чого це? Ти вже все зробив, насолоджуйся цим відчуттям, зосереджуйся на наступному предметі або просто спокійно чекай результатів і відпочивай!!!

Надіюсь, що це тобі допоможе! Ти молодець! Я в тебе вірю!!!❤️