Подорожі

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Подорожі

Подорожі... Від одного слова мурашки по тілу.... Я обожнюю подорожувати, особливо, кудись далеко. Суть не лише у відвідуванні нових місць, для мене найголовніше — це дорога. Ти вмикаєш улюблену музику, милуєшся краєвидами, які постійно змінюються за віконечком, і просто поринаєш у світ роздумів. Можна думати абсолютно про все. Як же це круто: просто їхати кудись... Дивитися на дорогу й усвідомлювати на скільки вона схожа на наше життя. Адже десь є вибоїни, там — ми піднімаємось уверх, а тут вже спускаємося вниз, а ось і різкий поворот, який змінює все. Ти летиш із божевільною швидкістю у невідомість, і ніби наповнюєшся енергією, тобі не вистачає легень, щоб вдихнути все повітря, ти відчуваєш свободу. Таку справжню свободу, яку не відчував ніколи раніше. Можливо, це все таке особливе лише для мене, тому що я шаленію від швидкості, але я, не дивлячись на це, вірю що кожен із вас здатен відчути ці емоції ?
Остання моя подорож була не на велику відстань (у Київ), але на незвичному для мене транспорті — вантажівці . Мій тато — далекобійник і мав можливість показати мені всі нюанси своєї роботи. Не можу сказати, що це легко, напевно ,як і всі професії в цьому світі, але мені надзвичайно сподобалося. Не знаю як у тата виходить керувати таким великим автомобілем, але виглядає це фантастично. Круто, коли в твоєму житті є людина, з якою ти хоч на море, хоч у гори, хоч у вантажівці по країні. І щоб не сталося, де б ви не були, ти на всі 100 можеш довіритися комусь. А ще крутіше, коли у вас повний "connect": ви відчуваєте та розумієте один одного без слів, знаєте, коли можна разом просто насолоджуватися тишею та поринати у роздуми, а коли поспілкуватися про що завгодно та бути впевненим , що з цією людиною будь-яка тема буде захоплюючою та цікавою. Ось чому я обожнюю подорожувати саме з татом.
Тому запам'ятайте: якщо ваша душа не витримує більше буденності, миттю хапайте все найнеобхідніше та відправляйтеся куди завгодно , щоби відновити сили та енергію.
P.S. Скоро додам відео з моїх найкрутіших подорожей❤️?