ОА - мрія, яка стала реальністю...

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ОА - мрія, яка стала реальністю...

Привітик!? Сьогодні я пишу свій перший блог про студентське життя в ОА.☺️ Забігаючи наперед, із гордістю повідомляю Вас, мої любі читачі, що я студентка економічного факультету. Сподіваюсь, що Ви будете в такому ж захваті від ОА, як і я)?? Але про це трішки пізніше. Пропоную почати з початку)?

І так думаю, що у кожного з Вас є одна чи, можливо, кілька заповітних мрій. (І зараз мова не про шоколадку, яку ти не дозволяєш собі з'їсти через сувору дієту й навіть не про хорошу оцінку з найнеулюбленішого предмета)?. Я трішки про інше...? Щось типу «крутого» байка, який заполонив усі Ваші думки або зустрічі з кумиром, який проживає на іншому континенті і тому подібне...

О’кей, гайс, пристебніть паски безпеки, ми відправляємося в 2016 рік!!!? Ось перед Вами маленька восьмикласниця, яка поки що точно не знає чого хоче від життя й що воно — від неї, але її оченята наповнені цікавістю й жагою до знань.?Не дивлячись на те, що вибір професії та тим більше університету найчастіше припадає на період навчання в 10-11 класах, наша героїня захотіла визначити ціль і розробити план стовідсоткового влучення в неї ще за три роки до вступу.

Прагнення до рівноправності і справедливості в цьому світі значно скоротили пошук влучних для неї варіантів. Серед безкорупційних ВНЗ України вона вирішила обрати Національний університет ''Острозька академія'', тому що Острог — невелике місто, де дуже затишно і комфортно, а це означає, що тут студентів не буде нічого відволікати від навчання.? Коли дівчинка дізналася більше про майбутній університет, вона була в захваті від надзвичайно цікавої історії та кількості рейтингів, в яких ОА посідає перші місця!? Після цього бажання стати студенткою цього ЗВО стало ще більшим, тому вона, невагаючись, обрала спеціальність " Економічна кібернетика", тому що не уявляє свого життя без математики й зрозуміло, що без комп'ютерних технологій у сучасному світі неможливо.?

Усі 3 роки вона наполегливо вчилася, щоб у результаті отримати бажане. Кожне ЗНО було для неї стресом, адже вона пообіцяла своїм рідним і найголовніше— собі, що стане студенткою омріяного університету! Вам цікаво що далі?? Це історія з хорошим кінцем, який став початком ще однієї незабутньої сторінки життя нашої героїні! Мрії збуваються! Це я вам точно кажу, тому що мені пощастило стати цією дівчинкою...?❤️ Тільки тсс...??❤️

Далі буде…)