Моє літо!

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Моє літо!

Привітик, мої рідні❤️
Сьогодні знову намагалася осмислити та усвідомити те, що літо вже почалося. Мабуть, мені потрібно ще трохи часу, щоби змиритися з тим, що я закінчую перший курс університету. За цей рік я зрозуміла на скільки важливо ставити цілі у своєму житті. Адже, коли ти знаєш чого хочеш, легше втілити всі бажання в реальність.
Отож зараз буду разом із вами вдосконалювати своє життя та складати список планів на моє літо 2021 року!
1. До кінця першого курсу залишилося 2 тижні. Тому перше в списку — успішно скласти іспити. До речі, про ''успіх в навчанні'' розповім вам в наступних блогах❤️
2. Отримати права на категорії ''А,В''. Для мене це дуже важливий пункт. Так як я кайфую від дороги та шаленію від швидкості ,для мене цей крок вже давно в моїх мріях. Восени мені виповниться 18 і я нарешті матиму право законно керувати транспортними засобами.
3. Інтенсивна підготовка до 10-ліття танцювальної студії, де я займаюсь. Це буде незабутній досвід і шалені емоції!!!
4. Прочитати чим більше книг зі свого списку (до речі, ним теж із вами обов'язково поділюся). Так як навчання в ОА вимагає повної віддачі та займає багато часу, а весь вільний час я присвячую танцям і спорту, то на читання майже завжди його не вистачає. Тому літо - чудова можливість, щоб поринути в книги.
5. Поїхати на відпочинок. Мені взагалі непринципово куди. Просто дуже хочу поїхати в подорож, можливо, навіть з наметами, багаттям, гітарою... Цього літа хочу щось дуже-дуже атмосферне?
6. Більше часу проводити з рідними. Я звикла, що вони завжди поряд, а зараз нас розділяє, хоч і не велика, але все таки відстань. Я дуже сумую за ними.
7. Так сталося, що останнім часом спорт став невід'ємною частинкою мене. Хочу, щоб так було на далі. Сподіваюсь, це літо буде насичене спортом. Адже спорт — це життя...
8. Англійська мова... Чесно кажучи, для мене це було завжди складно, але я розумію, що мені потрібно її знати на достатньо високому рівні, тому це літо буде "my english summer")
9. Як усі нормальні люди, хочу просто відпочити від навчання (хоча впевнена, що буду сумувати).
10. Незважаючи на всі вище перераховані пункти, цей буде найголовнішим: я просто хочу бути й надалі щасливою людиною та кайфувати від кожного прожитого дня. Надіюсь, це є і у ваших планах. Якщо ні —ОБОВ'ЯЗКОВО додайте❤️
Думаю, що з найважливішого — це все. Тому всім гарного літнього настрою ❤️❤️❤️