2020 рік ні в чому не винен❗️

Наталя Петрик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » 2020 рік ні в чому не винен❗️

Привітик, мої любі читачі! Сумували???☺️

І так, сьогодні я буду для вас чарівним поштовхом, який змусить піднятися з дивану й рухатися назустріч своїм мріям! Усі навколо говорять про те, що 2020 рік став для них катастрофою. Я погоджуюся, що пандемія, карантинні обмеження, висока смертність людей — це негативні події. І все-таки, я переконана, що абсолютно для кожної людини на цій планеті 2020 рік приніс хоча б трішки щастя та позитиву. ?

У цьому році всі мої мрії одна за одною перетворювалися в реальність, а я насолоджувалася кожною хвилиною. Адже і 2021, і 2020, і всі попередні та наступні роки — це наше дорогоцінне життя. Не варто розмінювати його на негативні емоції та вічно незадоволене обличчя. Повірте, кожному з нас посмішка личить значно більше. Особисто для мене 2020 — це найкращий рік у моєму житті. Завдяки йому я зрозуміла дещо важливе.?‍?

По-перше, у всьому необхідно шукати позитив! Хоча карантин обмежив нас у багатьох можливостях, але, з іншого боку, подарував шанс для саморозвитку й опанування нових навичок і вмінь. Не витрачайте час на нудне бурмотіння, знайдіть щось цікаве та вдосконалюйтесь! Адже лише ви несете відповідальність за всі свої цілі та мрії!?

По-друге, відверто кажучи, якби не карантин, я б ніколи не зрозуміла, яку цінність несе в собі кожна зустріч із рідними та друзями, кожна випита смачна кава та кожен похід у кіно. Правду кажуть: ми цінуємо лише тоді, коли втрачаємо...?

По-третє, я зрозуміла, хто готовий бути поряд зі мною у найскладніших життєвих ситуаціях, а для кого я — лише тимчасове спасіння від нудьги та хустинка, щоби витерти сльози. Тому раджу і вам бути уважнішими до свого оточення.?

2020 рік перевернув моє життя з ніг на голову. І я безмежно вдячна йому за це! Дякую також і за людей, які з'явилися у моєму житті та дарують мені щастя.??

Насправді, я вважаю, що проблема зовсім не в тому, який рік у календарі, а одна секунда, яка відділяє 2020 від 2021, не змінить те, ким ви є і аж ніяк не вплине на ваше ставлення до свого життя. Усе залежить від Вас!?❤️

Тому ось що я вам скажу: шукайте добро і щастя, а не винних у всіх невдачах; проводьте більше часу з важливими для вас людьми, поки маєте таку можливість; даруйте позитив і посмішку оточуючим; досить скиглити, бо не відчуєте справжній смак життя! ?

Смакуйте❤️