Глава 9.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 9.

Привіт, мої найвірніші читачі!

Сьогодні поговоримо про Міжнародний день студентів, який відзначається 17 листопада. Цього року я буду вперше офіційно святкувати його онлайн з чашкою чаю. Бо з 16 листопада по 31 грудня в Академії запровадили карантин. Я не здивована, бо, на жаль, статистика хворих не радує. Але більше не хочу говорити про погане, тому краще послухайте про хороше від мене – СТУДЕНТКИ МІЖНАРОДНИЦІ. (пишу Вам і усміхаюсь)

Я пишаюсь собою, що зробила свою першу мрію реальністю.

Я вступила на бюджет в Острозьку Академію на свою спеціальність.

Тепер вчусь хоч і дистанційно, але досить продуктивно.

Щодня отримую цікаві знання і віртуальну практику.

Читаю Історію Міжнародних Відносин, намагаюсь систематизувати усі події, які починаються з 1288 року до нашої ери і поки що закінчуються початком 19 століття. Продовження далі буде :)

Роблю таблиці з Міжнародного Права і аналізую справи.

Говорю Англійською щодня. У мене з’явилась мотивація вчити слова і граматику. Бачу прогрес. Радію!

Маю деякі трабли з Сучасними Інформаційними Технологіями. Вони мене не засмучують, а, навпаки, підбадьорюють краще розбиратись у цьому предметі. Бо це потрібно у житті!

Повторюю усю Історію України на Історії України (вибачте за тавтологію).

І дізнаюсь ще більше нових фактів про свій навчальний заклад, який славиться гарним минулим, на парах Історії культури та Острозької Академії. Більше того, ми навіть слухаємо мелодії на лекціях. Це атмосферно! Видно, що Академія хоче зробити з нас не просто професіоналів у певній галузі, а освічених людей у всіх напрямках. Я це ціную.

Чесно, Міжнародні Відносини – це нелегко, але завжди важливо! Розуміти, що відбувається у всьому світі, яка подія може змінити хід історії, хто впливає на ту чи іншу ситуацію, чому їм це вигідно. Ось чому я обрала саме Міжнародні Відносини. Я люблю аналізувати, забагато думати, вирішувати, читати, знати. Ці дієслова описують мене найкраще. Я люблю людей, і спілкування з ними приносить мені велике задоволення. Моя спеціальність пов’язана з питаннями, що турбують людей. Свято вірю, що зможу допомогати людям з усього світу у своїй сфері компетенції. А тому маю належно вчитись, щоб бути професіоналом! 

Я СПРАВДІ ДУЖЕ ЩАСЛИВА, ЩО ТЕПЕР Я В СІМ’Ї ВЕСЕЛОГО І ДРУЖНЬОГО ФАКУЛЬТЕТУ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН!