Глава 7.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 7.

Привіт, мої неймовірні читачі! Як ся маєте?

Сьогодні ми поговоримо про те, що лякає вас - одинадцятикласників. Думаю, що вчителі вам вже почали говорити про ЗНО і переконувати, що якщо ви його не здасте, то будете ніким у цьому світі. Знаю я такі слова, але зараз я зруйную цей стереотип.

Розкрити вам секрет гарних балів? Точно готові почути? Так ось - це Систематична Підготовка?. Крім того, завжди будуть важкі для засвоєння теми, тому їх треба повторювати декілька разів. А от на легеньких темах довго не зупиняйтесь, бо ви ж їх і так знаєте! Пропрацьовуйте матеріал сумлінно, щоб точно бути впевненими у своїх знаннях і на тесті правильно відповісти. Ось і весь секрет.

Запам'ятайте, що халяви нема у світі, окрім розіграшів в Instagram??. Щоб реально щось мати, треба вірити в себе і працювати.

Це я так готувалась до Історії України:
зробила чайок, спекла яблучний пиріг
і читала різну літературу,
щоб зрозуміти потрібний матеріал)

 

Складно тим, хто не готується, але ви точно не з таких. Якщо ви вже читаєте цей блог, то хочете вчитися в ОА, або ж просто розглядаєте як варіант. І наш університет любить тих студентів, які люблять вчитися.

А тепер я розповім вам про своє ЗНО в масці і свої бали. Знаю, що вас це цікавить найбільше! Я писала три тести і ось що я маю: українська мова - 195, історія України - 191, English - 185? Та бути чесною, то в мене могли бути ще кращі бали. Знаєте чому? Бо не все залежало від мене. Велику роль грають наглядачі. До прикладу, на українській мові в мене вирвали з рук зошит і бланки відповідей. Без жартів. Я тоді так злякалась і не розуміла, що сталось. Просто залишалось ще 2 хв до кінця, але наглядачці щось не сподобалось. Я не встигла записати останні правильні відповіді в бланк. Після цього першого ЗНО я була розбита. Буквально. В той день більше нічого не їла і плакала. Бо була впевнена, що справді моє життя залежить від цього нещасного тесту. А можна було тоді подати апеляцію. Та думаю, що було б ще більше витрачених моїх нервів. На щастя, усі інші відповіді були правильні, тому й результат хороший. А ось на історії та англійській, я чомусь сумнівалась в своїх силах. Тому в останній момент переправила 3-4 відповіді з правильних на неправильньні. Прошу вас! не робіть такої помилки, як я. Нічого не змінюйте в останні хвилини тесту. Все, що ви могли зробити, то ви зробите. Тільки вірте в себе і свої знання)

Ось така моя історія.

P.S. А тепер, як завжди, пишу для вас поради.

Налаштовуйте себе морально до ЗНО, говоріть, що ви молодці і знаєте все, що треба. Не хвилюйтесь дуже, щоб потім на самому тесті вам не стало погано. Бо коли я писала англійську, то одного хлопця почало боліти серце, його оглянула медсестра, дала таблетку, а потім він здав свій недописаний тест і вийшов з аудиторії. Мені було його шкода. Тому слідкуйте за своїм здоров'ям, особливо в такий вірусний час. Не забувайте про систематичну підготовку і заслужений відпочинок. І все буде добре ❤️