Глава 22.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 22.

ПРИВІТ, мої любі читачі? Як Ви там? Чи задоволені тим, як справилися на ЗНО?

Сьогодні хочу розповісти про те, чого я навчилася під час 1 року навчання в НаУОА. Вважаю, що це все знають старші курси і, напевно, усвіломили майже всі мої однокурсники. ТОДІ НУМО ЧИТАТИ? ТУТ ВСЬОГО ЛИШ 4 ПУНКТИ!

1. Витривалості. Не так вже й було легко висидіти пари, які тривають 1 год 20 хв. Адже я люблю рухатися, а тут треба сидіти майже вдвічі більше, ніж у школі. Та зараз я звикла.

2. Автономності, але поки що не незалежності? Не скажу, що мені було спочатку важко жити одній в новому місті, але й не скажу, що легко. Коли стала студенткою, то зрозуміла: треба багато працювати, щоб реально щось мати. Часу на те, щоб переглянути якийсь фільм чи серіал, дуже мало. Катастрофічно! Або, може, це я не вмію розподіляти свій час. До автономності я ще додам, що завжди розраховувати на себе. Тому що в кожного є свої проблеми, тому ніхто не буде бігти мене виручати.

3. Завжди діяти??! Якщо щось не влаштовує у собі чи в людях поруч, треба вставати з ліжка, вимикати Instagram і на своєму прикладі показувати, що варто робити. Мріяти важливо, але без найменших дій мрії стають розчаруванням. Про це варто пам'ятати. Будьте спонтанними, живими й працьовитими! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО?

4. Берегти себе і своє здоров'я (фізичне і психічне). Бо якщо не я, то точно ніхто нічого за мене не зробить. Адже дуже важливо бути здоровою. Якщо буде здоров'я, то все інше теж буде. Я це розумію, але інколи жертвую собою заради справ, які зараз всі разом дуже "навалюються"?

Ось і все?

P.S. А чого Вас навчило ЗНО і уся ця метушня?) Поділіться. Цікаво почути. Пишіть в телеграм/інстаграм. Чекатиму)