Глава 20.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 20.

1 зразок [15 березня]

Зараз 06:03 на годиннику. Надворі ще темно. Я вже випила склянку теплої води та подивилась 25-хвилинну серію "BTS Burn The Stage", яка мене надихнула на новий день і нові звершення. У цей час увесь мій гуртожиток міцно спить. І це таке дивне відчуття, коли вулик, який гудить цілий день й аж до півночі, наразі настільки тихий, що я чую своє серцебиття. Для мене такий спокійний ранок - це благословенний час. Я встаю з ліжка, роблю деякі фізичні вправи, відчиняю вікно та вдихаю на повні груди ще трохи морозне весняне повітря. Саме у такі тихі ранкові моменти відчуваю, що жива, і усміхаюсь, примруживши очі.

Чому ж я люблю прокидатися раніше за інших? Все просто: вранці у мене є надзвичайно багато енергії, тому я й поспішаю виконати важливі справи саме у цей час, а ввечері вже заслужено відпочивати. Таке прозріння прийшло до мене не так уже й давно. Раніше я не розуміла, чому в мене не вистачає енергії на все, що я собі запланувала на день, і щоразу засмучувалась, коли не виконувала заплановане. Та потім прийшов час, коли я просто не хотіла продовжувати вдаватися в сум через невиконані завдання, тому почала шукати способи вирішення такої нагальної на той час проблеми. Я прочитала, що людина має багато сил та натхнення працювати у період з 5 до 10 години, і захотіла випробувати це на собі. І сьогодні, на щастя, це мій восьмий день. Планую продовжувати цю практику й надалі.

2 зразок [30 березня]

Я вже вдома на дистанційному навчанні через невтішну епідеміологічну ситуацію в країні. Зараз 01:01. Я додивилась цікаве відео, у якому Юрій Дудь бере інтерв'ю в Антона Птушкіна, бо не могла чекати ранку. Птушкін розповідав про подорожі та свій світогляд. Він наголошував на тому, що треба вміти насолоджуватися кожним моментом у подорожі. І я абсолютно погоджуюсь з цим мандрівником, бо вже доволі довгий період часу розумію, що хочу відчувати своє життя на повну і робити його яскравішим! Для цього я маю щось для цього робити, не лише думати і візуалізувати.

         У цих двох вищенаведених зразках можна помітити один мій великий стимул жити краще. Думаю, що секрет щастя та яскравого життя полягає в цих маленьких щоденних кроках, які наближають мене до основної мети. Мети, в яку вірю. І Ви вірте в себе і свої ідеї!!! Я хочу, щоб Ви зрозуміли, що ваше життя залежить від Вас. Ви можете робити, що хочете. Але подумайте, як Ви будете почуватись, якщо будете відкладати життя на потім. У мене навіть фото є відповідне в Instagram: https://www.instagram.com/p/CJq4xsBsT4g/?utm_source=ig_web_copy_link