Глава 2.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 2.

Привіт, мої любі читачі ♡

Як ви там поживаєте? Маю надію, що у кожного з вас усе добре, а якщо навіть - ні, то точно буде в найближчому майбутньому!Сприймайте кожну перешкоду як ще одну можливість стати кращим і піднятись на одну сходинку вище. Тоді ці перешкоди не будуть такими страшними. Я зараз практикую цю теорію в університеті. Коли щось не розумію, то зразу намагаюсь виправити цю ситуацію. Наприклад, шукаю відповіді на свої запитання, розбираюсь з усіма побутовими справами. Коротше кажучи, потрохи виходжу із зони свого комфорту.

Це третій тиждень мого навчання в ОА. Починаються практичні заняття. Стає вже менше вільного часу. До прикладу, в школі я робила презентацію 1-2 години, а в університеті - 3 години мінімум, бо хочу, щоб все було якнайкраще. Інформації отримую щодня в рази більше, ніж у школі. Стараюсь всю її опрацювати. Мені важливо, щоб потім я розуміла ту інформацію та могла десь використати ці знання на практиці. Запитань у мене дуже багато, але поки боюсь весь час запитувати викладачів. У мене ще є цей бар’єр спілкування, який виник під час весняного та літнього карантину, і мене це дратує. Ще не звикла до університетської системи, яка кардинально відрізняється від шкільної. Та вірю, що скоро зі всім розберусь і буду знати, що до чого. Трохи вже й втомлююсь. Але це досить приємна втома, яка виникає після добре зробленої роботи. Рятує чай з малиновим варенням, який я п'ю і вранці, і в обід, і ввечері. Дякую, мамо! Я дуже ціную твою працю. Особливо зараз. Так далеко від тебе...

А ще нічого не ясно за навчання. Я розгублена, бо не знаю, що і як далі буде. Ця нестабільна ситуація з ковідом дуже засмучує. Чи будемо вчитись очно чи буде все онлайн? Скажу чесно, що я не хочу дистанційки. Бо не буде цієї атмосфери реального навчання. Прокидатись в гуртожитку, готувати сніданок, ходити в аудиторії, слухати викладача і зразу ж запитувати щось незрозуміле, а потім швиденько обідати і бігти в святе місце для кожного працьовитого студента - в бібліотеку. І мені неймовірно до вподоби наша бібліотека. Вона така атмосферна, така велична. Тут без перебільшень!?

Ось і фото покажу (з посвяти)

P.S. Дружня порада №2:

Пийте побільше гарячого чаю чи ароматної кави так, як з кожним днем все холодніше та холодніше. І точно будете здоровими!