Глава 19.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 19.

Привіт, мої найкращі читачі! Як Ви там поживаєте? Чи старанно готуєтесь до ЗНО? Чи находжуєте щодня свої 10 000 кроків? Чи робите якісь фізичні вправи?

Коли я пишу Вам цей блог, то в моїй голові  думки про час, подорожі, людей і  можливості. Адже двадцять хвилин тому я додивилась фільм "BURN BURN BURN", який випадково знайшла в інтернеті. Фільм настільки класний, що я навіть не заснула під час того, як його дивилась. По цьому показнику можна визначати, чи стрічка хорошої якості. Тут 2 головні героїні виконують одне прохання свого найкращого друга, який помер від раку.  А ось що саме дівчата роблять, Ви зможете побачити тоді, коли почнете дивитися цей фільм! ? Бачите, як я хочу, щоб Ви його переглянули)

Я зрозуміла дещо надзвичайно важливе: ми всі колись помремо, тому перед цієї процедурою, яку ніхто не зможе уникнути, ТРЕБА ЩЕ БАГАТО ЧОГО ЗРОБИТИ ! ? ? ✌️ (так, я налаштована оптимістично, бо хочу  бути корисною цьому світові та людям у ньому)

Лише постає питання: " Що ж такого зробити? "

Почну з того, що ми можемо все. От реально В-С-Е ! ( Наприклад, я зараз переписую цей текст з голови вже двічі, бо 1 разу сталась помилка на сайті, і тому цю всю мою писанину не зберегло, а скопіювати не встигла, бо не думала, що мене так підведе ця техніка. Так зараз паскудно на душі, але я не здамся і викладу сьогодні цей значущий для мене блог. Я ж можу все і трішки більше! Ось такі думки мають бути і у ваших головах)

Давайте жити кожною хвилиною свого життя і робити хороші речі. Давайте цінувати наше життя, бо за нас цього ніхто інший не зробить!  Не дозволяймо комусь розбити наші серця, бо перед тим, наші матусі створювали наші сердечка протягом 9-ти місяців. Ніколи не відчувайте себе самотніми, бо у нас є мільйони клітинок, які завжди вболівають за наш хороший настрій і самопочуття!

Давайте нарешті говорити усе те, що так хочемо сказати. Не мовчімо, бо тоді буде пізно, а зараз ідеальний момент, щоб висловитися, розповісти те, що турбує, і потім не жаліти, що чогось не сказали. Проводьте свій час так, як Ви хочете! Та, прошу, не витрачайте його на дурню. Бо всі наші життя - це маленька мить, якщо порівнювати із Всесвітом. Проживімо її легендарно! Зробімо так, аби нас запам'ятали, але не за пограбування великого банку чи магазину «Apple», а за щось хороше) Працюймо над собою кожний день! Читаймо літературу, займаймося спортом, готуймо смачні страви, допомагаймо іншим та не лінуймось.

Не біймося, що у нас не вийде. Біймося, що не спробуємо!

Тому все в наших руках!  Ми автори своїх історій!

І НЕ ЗАБУВАЙМО, У НАС НЕМАЄ ВІЧНОСТІ.  У НАС Є МИТЬ ❤️

 ? ЛЮБІМО ЦЮ МИТЬ ? БЕЗМЕЖНО!

P.S. У мене з’явилося одне питання до кожного із  Вас: «Що ти маєш обов'язково зробити протягом цього 2021 року?! Напиши свої ТОП 5 дій!

Що стосується мене, то я обов'язково маю :

  1. Вивчити English до рівня С1
  2. Відвідати три нові місця в Україні і, може, поїхати закордон, бо мені, як міжнародниці, варто досліджувати цей світ і, як людині, просто шукати нових вражень та драйвових емоцій)
  3. Щодня вранці робити руханку з сестрою протягом 5-10-15 хв
  4. Прочитати не менше 20 книг, в ідеалі – 25 ( зараз прочитано вже 7)
  5. Піти вчитися в автошколу разом з подругою?

 

БАЖАЮ ВАМ ГАРНОГО ЧАСУ ДОБИ! До нових блогів, мої найвірніші)