Глава 16.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 16.

Романтичний привіт, мої закохані або незакохані читачі! Як поживаєте? Я аналізую своє життя зараз, думаю про минуле та теперішнє. І хочу цим з Вами поділитись)

Рік назад в цей самий час я ще ходила до школи. Вечорами готувалась до ЗНО, а в перервах дивилась "FRIENDS", щоб хоч якось підняти собі настрій. Пекла яблучні пироги і читала книги про цікаві історичні події, щоб їх таким методом краще запам'ятати.

Рік назад я остаточно зрозуміла, що втрачати друзів не так страшно, якщо у вас вже нема спільних інтересів. Але гіркий присмак втрати завжди відчуватиметься. Бо щось рідне стає вже не таким і рідним.

Рік назад я ні з ким не зустрічалась. І зараз теж ні. Більше того, саме сьогодні, в День Святого Валентина, припинила спілкуватися з потенційним кандидатом у хлопці. Нам з ним, на жаль, не по одній дорозі йти. І він це прекрасно розуміє. Тому це було наше найкраще спільне рішення. 

Рік назад я вперше почула за коронавірус. Тоді він був так далеко. І здавалося, що він ніколи до нас не дійде. "Ніколи не кажи ніколи", - є така фраза.

Рік назад я й не уявляла, як це можна вчитися онлайн, не відвідуючи навчальний заклад і не спілкуючись з однолітками. Зараз все на easy. Вдома значить вдома. Але я хочу повернутись у своє молодіжне академічне містечко, щоб ходити на навчання, в АТБ і у фітнесзал з дівчатами. Це найкраще 3 в 1, чесно!

Рік назад я й не думала, що можу бути настільки лінивою і не виходити надвір днями. Але маю те, що маю. Проте коли зараз є сніг❄️, то я надворі щодня?: або в снігу лежу, або в магазин іду, або з горбка на санях їду.

Рік назад я дивилась серіал "Modern Love" до Дня Святого Валентина, який дав таку смачну їжу для мозку, якої йому так бракувало. Цього року я теж вже традиційно вибрала невеличкий серіал "Why women kill?", який прояснив дещо ситуацію у цьому питанні і показав причини таких жіночих рішень. Після перегляду я знову усвідомила важливість бути доброю, чесною і вірною людиною. Вірність може бути собі, комусь і своїй справі. Це теж найкраще 3 в 1?

Рік назад я не була настільки чуттєвою і сентиментальною. Я навіть котів не любила, а зараз турбуюсь про одного малого темненького красунчика "Мяу", який почав з нами жити тиждень тому. І досі ніхто із членів моєї сім'ї не знайшов ідеальної клички для цього котика? (( якщо у вас є ідеальна кличка на думці, напишіть мені ))

Рік назад я не уявляла про існування ндп (науково-дослідної практики) в університеті, але зараз вже добре знаю, що це. З 1 лютого по 14 я писала план-проспект наукового дослідження про Брекзит, звіт і щоденник. Бути чесною, це кропітка робота. Не така проста, але й не така складна. Просто треба розібратись у написанні і менше кіпішувати. Це має допомогти в такій ситуації, якщо ти не холерик?❤️, бо я все одно кіпішувала)

P.S. зараз якраз список джерел доредаговую??і буду відпочивати, бо завтра вже починаються лекції)