Глава 14.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 14.

Привіт, круті люди! Як ся маєте? У Вас уже почалась дистанційка у школі? Як вона Вам? Чи, може, Ви ходите до школи?

Я трохи випала з цього світу соціальних мереж. Зазвичай, я багато пишу і викладаю на свою інстаграм сторінку, а зараз такого бажання не маю. Чесно, я, напевно, ще не до кінця зрозуміла те, що вже написала свою першу сесію, що я офіційно студентка. Просто все так швидко відбувається. Або, може, це через те, що мій перший рік студентства минає онлайн? Якось поки мало вражень і приємних спогадів. Я вірю, що наздожену це все. Головне: не перегнати ???

Зараз я відчуваю якийсь невимовний сум. Бо й маю досі канікули, але якось занурилась в дорослі думки і що треба багато чого зробити. Але бажання це все робити теж не маю. Значить поки не робитиму. У моєї сестри почалась дистанційка в школі. І я, як згадаю про те, що мене знову чекає цілий день в ноутбуці з лютого, то аж плакати хочу. Навіть я вже потрохи готуюсь морально і планую ще й фізично до цієї дистанційки? Та мушу зазначити, що все ж таки є плюси в навчанні онлайн - це можливість більше спати і їсти страви, які готує мама.  

На канікулах я мало, що подивилась, та є ще час виправити це) Тому з рідними зараз стараємось щовечора щось дивитись. І нам дуже сподобався мультик "Думками навиворіт" 2015 року. Ми також переглянули мультик "Душа", про який зараз всі говорять. Та бути чесною, "Думками навиворіт" мені сподобався більше: він показує механізм наших емоцій, почуттів і думок, який я й не уявляла. Більше того, коли ми дивились, то навіть ні на що не відволікались, а це вже багато чого означає) А ще ми з мамою та сестрою передивлюємось Гаррі Поттера. Тільки на цей раз англійською мовою. І я щиро радію цьому)

З подругою ми подивились фільм "Євротур" 2004 року і тепер в нас в голові грає лише одна пісня "Scotty doesn't know"?) Цей фільм піднімає настрій, хоча спочатку я думала, що він дурнуватий. Можете глянути!) А також ми разом передивлювались корейську дораму "Багряні серця Корьо" 2016 року, яка є нашою традицією вже третій рік. Щоразу сміємось і щоразу плачемо?. Та це варто перегляду, якщо ти любиш історичний жанр, комедію і щіпку драми. Я щоразу відкриваю щось нове для себе у цій дорамі.

Я сама ж дивилась серіал "Нормальні люди" 2020 року, знятий за книгою ірландської письменниці Саллі Руні, яку планую пізніше прочитати. Стосунки між хлопцем і дівчиною - основна тема. Якщо що, то серіал 17+. Оцінка серіалу: 100 зі 100 завдяки прекрасній роботі знімальної групи. Актори чудово підібрані, а режисерам і сценаристам окрема подяка. Коли будете дивитись серіал, то зрозумієте чому я вдячна режисерам. Для мене "Нормальні люди" - найестетичніший серіал, який я бачила у своєму житті.

P.S. сьогодні 24 січня. у мене ще тиджень канікул. тому буду ним насолоджуватись, поки можу) а Вам бажаю продуктивного навчального тижня!?