Глава 13.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 13.

Перший Новорічний Привіт Вам, Мої Вірні Читачі!

Знаю, що довгий час не писала і не з'являлась тут. Я просто щаслива, що успішно закрила свою першу сесію і маю канікули! Я дуже хотіла відпочити і ось нарешті я маю змогу цим займатись. Бути чесною, я навіть ноутбука не відкривала тиждень після того, як написала останній залік. За цей час, що мене не було, то я відсвяткувала своє 18-річчя 25 грудня, попрощалась з 2020, зустріла 2021, пораділа і досі радію за Ісуса, що народився!

День народження пройшов, як усі попередні, у колі сім'ї, яку люблю і ціную. Мої рідні подарували мені все, що вважали за потрібне) Я їм щиро вдячна за це. Вони старались мене здивувати і порадувати. Але на наступний рік я скажу, що хочу на день народження. 

До Нового року залишалось 30 хвилин, тому я писала подяку моєму страшенно любому 2020, який випробовував мене весь час, змушував як сміятися, так і ревіти, допомогав дорослішати і продовжувати вірити в хороше, хоча це було ой як нелегко. Який залишив мені найкращих людей і познайомив з новими. Який гучно нагадав, що здоров'я найважливіше, а тому без нього ніяк. Який подарував мені досвід і показав, що я можу більше, ніж собі думаю. Який обмежував мене, але й надавав круті можливості. 2020 змінив мене: зробив морально сильнішою. Однак, я все одно дякую попередньому року за багато яскравих і насичених моментів, які я ніколи не забуду: ЗНО, вступ в ОА, поїздка на великах з сестрою, Бакота, зустрічі з друзями, обійми з бабусями і дідусем. Усе це зробило мій 2020 не таким вже й поганим, а навіть дуже хорошим роком.

2021 - у мене на тебе є плани, тому, будь ласкавий, не підведи! ❤? Цей рік буде ще більш насиченим хорошими подіями та крутими ідеями, бо я сама цього бажаю! 

Гарних свят! Будьте здорові і життєрадісні. Кохайте і будьте коханими. А все інше точно буде)

P.S. Це написано 8 січня. А зараз я знову їду в село до бабусі з дідусем, за якими дуже скучила, хоча учора в них була. Буду переглядати усі старі фото і їсти бабусині смаколики!