Глава 11.

Мар‘яна Христик

Привіт, мої чудові читачі!

У мене до вас є надзвичайно важливе прохання! Я хочу, щоб ви запам'ятали свій останній навчальний рік. Зробіть для цього усе можливе і неможливе. Чому? Бо більше ви не зможете відчути себе школярем...

11 останній навчальний рік по-зношницьки особливий, тому що це рік Юного Бійця??

  • Рік, коли ви працюєте на себе і для себе. Усе, що ви вчите, ви вчите для себе. Робіть це сумлінно, щоб потім ви могли пишатись.
  • Рік, коли ви чітко розумієте, що кожної хвилини потрібно щось вчити і розвиватись. Це так, але не зациклюйтесь лише на одних думках про ЗНО. Воно швидко прийде і пройде. Створюйте атмосферу і більше часу проводьте з друзями і однокласниками, з якими після закінчення школи не зможете часто тусуватись.
  • Рік, коли ви ще спокійно їсте мамині супчики і кашки. Їжте! Більше нічого нема сюди додати.
  • Рік, коли дорослішаєте у своїх думках і вчинках.
  • Рік, коли треба сприймати кожен день як нове життя.
  • Рік, коли можна гордо ходити по школі, бо ж вже випускники! Ходіть, бо перший курс - це перший клас. Будете відчувати себе маленькими.
  • Рік, коли ви побачите, як мало поруч вірних людей. Та це на краще! У вашому житті залишаться ті, на яких ви завжди зможете покластись. Цінуйте цих людей найбільше)
  • Рік, коли ви не усвідомлюєте, що робити далі. Але не бійтесь, бо це нормально так себе відчувати! Усе поступово буде налагоджуватись! Вірте і менше думайте про погане!
  • Рік, коли треба цінувати всіх і все навколо, бо зміни, що будуть в студентському житті, не завжди можуть легко вами сприйматись. 
  • Цей рік несхожий на всі попередні роки, так як й інші роки відрізняються від нього?Головне цінуйте момент, в якому ви є!

Тепер у мене з'явилась ностальгія за усім тим, що було у школі. Ось можете побачити мене в 11 класі на фоні моєї рідної школи)

Для мене досі незвично те, що я вже студентка. Все якось швидко відбувається! Я не встигаю проживати повністю моменти. Бо, бути чесною, роботи на першому курсі вистачає з головою! Пишу есе, розв'язую кейси (справи з Міжнародного Права), роблю презентації, вчу тексти і так далі можу досить довго перечислювати усю свою діяльність. Навчання в університеті важче, ніж у школі, бо багато матеріалу треба опрацьовувати самостійно, щоб орієнтуватись у новій і раніше невідомій темі. Тому, мої вірні читачі, я поки зникаю з онлайну. У мене горять дедлайни, буквально. Я стільки ще всього маю зробити перед екзаменами. Тримайте за мене кулачки. Я вірю, що ця моя перша сесія пройде швидко і без проблем. А ви готуйтесь до ЗНО і відпочивайте багато, бо студентське життя не передбачає велику кількість вільного часу ?

P.S. БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І СВОЄ ЗДОРОВ'Я