Глава 10.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 10.

Привіт, найкрутіші читачі!

Всі ми на дистанційному навчанні і майже весь час сидимо на одному місці, правда ж? Це важко і одноманітно. Кожен день одні і ті ж види. Всі новини дізнаюсь з віртуального світу, переписуюсь з друзями теж онлайн. Але це можна трішки змінити в кращу сторону!

По-перше, щодня можна знайти час на маленьку прогулянку, щоб змінити середовище і дати мозку відпочинок. По-друге, з друзями можна говорити по телефону або ж, якщо вони у твоєму місті чи селі, то можете зустрітись і нарешті поспілкуватись без гаджетів. Це розслабляє і звеселяє. По-третє, потрібно щодня гарно починати день. Ось це, думаю, найважче! Бо сама не завжди маю бажання вставати вранці на першу пару. Є велика спокуса залишитись в теплому ліжку і ще подрімати. Але, як показує практика, краще вставати вранці зразу після будильника. Тоді я пишаюсь, що прокинулась вчасно і що маю ще якусь дисципліну) Щоб зробити ранок гарним початком дня, я навіть прочитала книгу «Магія ранку» Гела Елрода. Тому зараз поділюсь з Вами своїм коротким конспектом з основними порадами автора! Готові почути?

Є 6 послідовних практик чудового ранку:

Перші три пункти можна робити в ліжку) Це свого роду таке ліниве пробудження. Потім варто випити стакан теплої води з лимоном або медом, щоб запустити роботу організму.

7 пункт мій: зразу після цих практик можна йти снідати чимось смачненьким. Чудовий настрій гарантований!

P.S. Спробуйте ці практики. Може, Вам підійдуть не всі, але Ви точно знайдете щось, що Вам сподобається робити!