Глава 1.

Мар‘яна Христик


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Глава 1.

Привіт, мої читачі!

Я рада, що пишу Вам цей блог. Бажаю приємного читання!

Давайте знайомитись) Я Мар’яна, мені 17. Люблю книжки, мамин борщ, татову машину, свій велосипед і бабусині пиріжки з сиром. Обожнюю фотографувати все, тому пам’ять телефону завжди заповнена. Гарно вчилась в школі, грала рік на гітарі, писала повчальні оповідання, малювала фарбами - це, якщо коротко, моя минула діяльність. А зараз все змінилось: вже вчусь в університеті, не малюю більше і не граю, пишу тепер все в свій особистий щоденник, хоча і веду блог в instagram, де порушую важливі і актуальні питання.

Я обрала Міжнародні Відносини за програмою Міжнародні Відносини?Це одна з найважчих спеціальностей в Академії, бо треба вчити дуже багато різносторонньої інформації. І це реально страшно круто, а значить мені підходить) Зараз ми вчимо багато Міжнародного Права, Англійської, Історії Міжнародних Відносин(ІМВ), Інформації та Комунікації. Бути чесною, ці всі предмети цікаві, але треба дійсно їх вчити і не відкладати на потім. Бо лише раз щось не вивчиш, то муситимеш наздоганяти.

На першій парі з англійської усіх запитували ” Чого ви обрали ОА? “, окрім мене. А я дуже хотіла відповісти. Тому скажу це тут: “Я обрала ОА, бо це була моя перша мрія, яка з’явилася пів року тому. Я дуже хотіла вчитись саме тут і я тепер тут вчусь. Можу вже сказати, що Острозька Академія – це дійсно Український Хоґвортс! Старий корпус такий атмосферний??Усі ці картини нереальні. У мене в планах зробити самій собі або з друзями екскурсію усією цією масштабною галереєю і круто пофотографуватись. А ще на перервах лунає музика з острадіо, і завдяки ній настрій дійсно покращується! Хочеться танцювати і працювати.

Плачу від щастя, бо мрії стають реальністю, якщо над ними працювати і вірити в них всім серцем і душею) Тому ніколи не переставайте мріяти, бо в цьому житті можливо все і навіть більше! На цій мотиваційно теплій ноті завершую свою вступну розповідь і йду вчити ІМВ.

P.S. Моя перша порада:

Дорогі абітурієнти, звертайте увагу на освітні програми! Це важливо!)