ПОВЕРНЕННЯ "БЛУДНОГО СИНА" !

Марія Гордійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ПОВЕРНЕННЯ "БЛУДНОГО СИНА" !

Так,можна сказати що я трохи пізніше завантажую перший блог, але щось робити НІКОЛИ НЕ ПІЗНО!    Ну що ж...

Почнемо з перших вражень від моєї альма-матері. Новий корпус, нові знайомства, інавгурація.....Це все щось таке нове, цікаве, тривожне, ой, навіть важко описати це все словами. 

Як я знайшла цей заклад і чому вибрала його?

А все просто! Це була мрія з 8 класу. Так, я всім однокласникам/вчителям казала що буду вчитися в ОА, а вони на томість сміялися й казали: "Ти серйозно? Ти ж туди не вступиш!" або "Куди? В те місто, яке тримається лише завдяки університету?" і ще одна улюблена фраза "Та ти навіть студентського життя не відчуєш бо будеш близько біля доми( я живу в селищі за 10 хв від Острога)"....Але як бачите, я втілила свою мрію в реальність і зараз маю можливість спілкуватися з вами та представляти свій заклад)))

  А давайте кожну фразу ,вище перечислену, розберемо:

*Сюди реально вступити. Тут є достатньо державних місць і навть якщо контракт, то цей університет не дорогий. Я, для прикладу, плачу 18 600 за рік навчання. А за все моє навчання вийде як за рік, наприклад, в Могилянці чи Шевченка (ну як на якому факультеті,звісно), але НаУОА за рівнем цивилізованості, професійності та комфортності не поступається київським ВНЗ!

*Я люблю спокій... і я знаходжу саме в цьому місті. Воно не велике, але якби ви знали яка тут атмосфера...історія...люди такі привітні, дружелюбні)))І пам"ятайте! Не урозмірах перспективи, а У ВАШОМУ БАЖАННІ ТА ГОТОВНОСТІ ПОКОРЯТИ ВЕРШИНИ незламних гір!

*Так, не всім буде актуально, але висловлю свою думку на рахунок цього. Повірте, якщо я живу дома, це не означає що я якась несамостійна чи постійно сиджу в рідній кімнаті(ну дистанційка підводить...)НІ! 

Я завжди кажу що модуль чи сесію за тебе батьки не здаватимуть, домовлятися про відпрацювання теж, чи заводити нові знайомста! Коли я стала студенткою я почала бувати на різних заходах, молодіжках, фітнес-залах, мені стало цікаво вивчати свої таланти, мені стало цікаво проводити час з мудрими та розсудливими людьми!

Дякую рідна альма-матір за таку можливість і що я можу бути під твоїм крилом! Далі буде....)