Як не пролежати літо: інструкція

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Як не пролежати літо: інструкція

Отже, про роботу ми поговорили в попередньому блозі, але виникає питання: чим же зайнятися тим, хто хоче просто відпочити? Сидіти днями вдома не дуже цікаво, правда? Але і ідей ніби немає, чим себе ще зайняти. Тому сьогодні я тобі їх трохи підкину.

Насправді, історія про "сидіти вдома все літо" є сумна і життєва для мене, бо після ЗНО в мене так і було, не пам'ятаю, чи розповідала вже, але весь час, що залишився, після екзаменів я програла в SAMP. ? Чесно кажучи, не сильно жалію, бо в мене не було сил ні на що інше, і я просто старалась розслабитись без зайвого навантаження, але знаю і вірю, що це літо таким в мене не буде. А яким ж воно може бути?

Насичене пригодами та прогулянками, звичайно. Перш за все, гуляй. Багато і часто. Знайомся з новими людьми, заводь контакти. Це не так важко, як ти думаєш, але дієво. Роби собі на кожен день новий план та виконуй його. Можна поїхати на велосипедах на річку або на озеро з палатками, можна просто вийти до лісу на пікнік, можна сходити на дискотеку (кому є вісімнадцять, звичайно). І це все потрібно робити обов'язково з кимось, так веселіше. І буде що згадати.

До речі, багацько моїх знайомих вирішили влаштуватись на літо вожатими в табір. Це хороша ідея не тільки підзаробити, а й самому класно провести час. Якщо знаєш, як знайти контакт з дітьми (бо я ні ?), то це може бути твоїм вибором для цікавого літа. Пам'ятаю, їздила в табір в 2015-ому році, досі розповідаю своїм друзям історії з нього, бо це справді було незабутньо. А коли ти їдеш до нього вожатим, то я впевнена, що це просто множить весь кайф на два, а то і більше.

З'їзди в село до бабусі! Сто років там не була, а мабуть, варто було б, бо пам'ятаю, як в дитинстві я просто вставала вранці, а додому поверталась пізнього вечора. Тебе годують, ти маєш змогу відпочити від міста та навіть інтернету, ця атмосфера і безліч, безліч емоцій, свіжого повітря та часу на самого себе. І рідних своїх ощасливиш своєю присутністю. ?

Ну й звичайно, якщо є можливість, то поїдь відпочити кудись. Хай то інше місто, хай то Карпати, хай то море або ж навіть не Україна. Це буде реально перезавантаженням та насолодою для себе. Можна поїхати з батьками або навіть з друзями, якщо є компанія, бажання та дозвіл.

Надіюсь, що була для тебе корисною. Можеш завжди написати мені в соціальні мережі, якщо буде потреба та якісь питання. Цікавого літа та продуктивного навчання потім! ♥️