Вулички Острога як ліки від нудьги

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Вулички Острога як ліки від нудьги

Двічі в одну річку не ввійдеш, а в онлайн-навчання можна і сто, так?) Що ж, я намагаюсь не засмучуватись та вести настільки активне життя, наскільки можливо це робити в Острозі, адже саме тут я поки залишаюсь. Не знаю наскільки, та все ж. Впевнена більше, ніж на ?, що я не єдина, хто прийняв таке рішення, тому даю ідеї, де можна розвіятись в нашому університетському містечкові та чим себе тут зайняти.

Мабуть, гріх не розповісти в першу чергу про те, заради чого сюди приїжджають на екскурсії — музеї. Наскільки мені відомо, їх ще не закрили на карантин, тому ти ще маєш змогу відвідати декілька або ж всі з них та навіть послухати екскурсію. Заміню тобі Гугл:  в Острозі можеш сходити до музею книги та друкарства, що розташований в Луцькій надбрамній вежі, пам'ятці оборонної архітектури; музею історії Острозької академії, який знаходиться прямо в приміщенні самого університету; музею нумізматики, на який можеш натрапити дорогою від АТБ до Рукавички; ну і звичайно ж глянути на Острозький замок, який, як пише Вікіпедія: "розташований на вершині 20-метрового пагорба над долиною річки Вілії".

Прогуляйся! Це можна зробити будь-коли та будь-де, звичайно, але ж в Острозі це приємніше, ніж просто "будь-де", хіба ні? Одна дорога на дамбу та сама дамба чого вартує. Признаюсь, я там досі не побувала. ☹️ Та я планую виправити це на найближчих вихідних, адже до мене приїздить найкраща подруга, а вже її туди не зводити буде не по-людськи. Тому пропоную тобі не бути мною та сходити до настільки атмосферного місця. Як не зараз, то коли потепліє.

Якщо ми вже заговорили про рух, то думаю варто згадати спортзали та спортивні секції, яких тут вдосталь. Я сьогодні вперше була в Енерджі і не пошкодувала. Це в принципі моє перше відвідування спортзалу за все життя, але мені сподобалось. Можливо навіть куплю абонемент. ? Також знаю, що є інші спортзали, де, здається, дешевше — мотай собі на вуса. 

Ну і не можу просто мовчати про інші гуртожитки, в яких можуть так само залишитись твої знайомі, одногрупники чи друзі. Проведи з ними час, відволічись від навчання та просто розслабся, видихни, а потім знову плюйся разом зі мною на дистанційку. 

Всім серцем надіюсь, що вийдемо на очне знову якнайскоріше, а поки біжу писати англійську на третю пару онлайн з чаєм в руках. Цілую. ♥️