Післяноворічний блог

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Післяноворічний блог

Ну що, в тебе вже зник новорічний настрій? Чи ще хтось продовжує поїдати мандаринки та сидіти о другій ночі на кухні з тарілкою "Олів'є"? Надіюсь, що в тебе все-таки з'явились сили та мотивація для нового навчального семестру, бо я встигла добре відпочити та написати список справ на наступних півроку.

Перш за все, хочу тобі розповісти про щось дійсно новеньке для мене — навчальну практику. Якщо ти абітурієнт і хочеш пов'язати своє студентське життя в академії зі спеціальністю "Комп'ютерні науки", то тобі буде цікаво почитати наступний абзац.

Що ж, взагалі, про практику я дізналась на канікулах. Всі з моєї групи, враховуючи мене, думали, що з першого лютого ми виходим на навчання, тобто на пари, хоч і дистанційні, бо очне почнеться все-таки, якщо пощастить, з березня. Але ні, наша т'ютор розповіла, що з першого по тринадцяте лютого нас чекає перша в житті практика. Чесно, ми довго не могли зрозуміти, що саме нам там потрібно робити, як і досі не все розуміємо, але що з нас візьмеш? Перший курс. ? Якщо говорити коротко, ти засвоїш тему алгоритмізації, закріпиш знання роботи з програмою Excel та, звичайно ж, попрацюєш у програмі Word. Щось такого надскладного поки немає, адже все має бути поступово. Та я радію, що ми вчимося сприймати матеріал та організовувати себе самостійно. Що-що, а це справді знадобиться в житті.

Щодо моїх планів на другий семестр, то їх є багацько, і чесно, я не знаю, як то все встигнути, щоб не розірватись і ще мати час на пожити спокійно і погуляти з друзями.

По-перше, треба буде ще більше старатися саме над навчанням, адже цього разу сесія вже буде очно, тобто це буде набагато складніше, ніж дистанційно. А рейтинг на стипендію нікуди не зникає...

По-друге, я продовжую вести свій блог тут, хоча звісно, це можна вважати за відпочинок, адже я просто ділюсь своїми враженнями та подіями в житті. Та все ж, виділяти час на це треба.

По-третє, планую записатися в IT-hub та згрупуватися з двома своїми одногрупниками, разом з тим, друзями і працювати над веб-проектами академії. Так сказати: і досвід, і користь для університету.

До цього ще додаємо посаду в студраді, себто, допомога в медійній частині економічного факультету.

А ще візитівка, старостати, науковий гурток Данилюк Наталії Миколаївни (записуйтесь, до речі, хто з економіки) і сесія, сесія, сесія...

Та я радію насправді, тому що постійно буду відчувати себе продуктивною, а це, як на мене, найкраще відчуття, яке дає тобі не гаснути чи провалюватися в лінь.

А ти як хочеш провести другий семестр? Гадаю, що найголовніше — із задоволенням. ?