Економіка кипить!

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Економіка кипить!

Привіт, спудею! Незважаючи на дистанційний формат навчання, який тривав доволі-таки довго, нас нарешті "випустили" на оффлайн в стіни рідної академії. Мабуть, що не кожен вже кричить про це, та це справді ого яка подія. Та все ж, під час онлайну відбувалося теж багато чого цікавого.

Перш за все, ділюсь з тобою новинами свого факультету. ?? З 26 квітня у нас розпочався тиждень економічного факультету, де брали участь купа студентів з усіх курсів, були активними в соц.мережах та на заходах. Ось наприклад, ми мали змогу позмагатися за звання короля та королеви економічного факультету, подивитися разом фільм "Соціальна мережа" про створення Фейсбуку, послухати подкаст про штучний інтелект та його історію, лекцію про розвиток криптовалюти, зіграти в "Крокодила" і звичайно ж нарешті отримати можливість придбати чудовий та красивий мерч економіки. На жаль, поки що сама його не придбала, та планую скоро це зробити. Якщо тебе це зацікавило, можеш детальніше про це дізнатися у наших Telegram-каналах.

Також майже щотижня Науковий гурток організовує зустрічі з різними спікерами, які розповідають про свою історію успіху або ж просто діляться з нами своїми знаннями щодо створення свого бізнесу або управління в сфері економіки. Долучайся!

Наразі, коли ми в черговий раз вийшли на очне навчання, нас відразу ощасливили новиною про те, що на нас чекає проведення Гальшки. Коротко кажучи, локальний конкурс краси та талантів. Дівчатка зі всіх факультетів мають змогу представити себе та свою особистість. Шкода, звичайно, що через карантинні обмеження виділили лише п'ятдесят квитків на факультет. Надіюсь, що зможу спіймати один. А якщо спіймаю, то обов'язково зроблю тобі фотозвіт з Гальшки!

Скоро ще побачимось. Не сумуй! ♥️