День студента і з чим його їдять

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » День студента і з чим його їдять

17 листопада - день, коли вся академія, як і сам Острог, гуде і палає. Чому? Звичайно ж, тому що всі святкують День студента! Чудова дата, чи не так? Але ж треба вже нарешті розібратись, що ж то за людина така, студент, і що він собою представляє.

Хтось каже, що студент - той, хто вже склав успішно ЗНО, подав документи і його зарахували до омріяного ЗВО. Хтось вважає, що це та людина, яка пережила посвяту і зранку навіть сходила на перші пари у своєму житті. Я ж дивлюсь трохи далі і думаю, що спудей Острозької академії саме той, хто вже тримав у своїх руках заліковку з найпершими оцінками в ній. Тобто так, вижив після сесії. Тоді, я гадаю, ти офіційно студент і вже на повну відчув себе ним.

Що ж краще: шкільні роки чи студентські? Звичайно, кожна думка в цьому питанні була і буде суто суб'єктивною, але я впевнено, з рукою на серці кажу, що студентські. Атмосфера дорослого життя, знаєте, страшно чудова. Нові люди, нове житло, нове місто і зовсім, зовсім не те трактування себе, ніж під час школи. Відчуваєш себе вільно, доросло, відповідально і смачно. Цитую мою улюблену Лану Дель Рей: "Young and beautiful".? Тому не гайте час на нудьгу та посиденьки тільки вдома, бо у вас є всього-навсього чотири, ну, враховуючи магістратуру, шість років, щоб ще надихатись тим п'янким повітрям юності перед рутиною роботи. Поєднуйте навчання і друзів. Закохуйтесь, втрачайте від того голову, потім закохуйтесь ще раз і ще раз, шукайте своїх людей, з якими будете йти однією дорогою протягом всього життя, адже університет - це те місце, де ви можете це зробити.

17 листопада - повністю ваш день. Звичайно, через карантин він не буде відчуватися так яскраво, як раніше, але студенти - ті люди, які виплутаються з будь-якої ситуації, тому за вас в цьому аспекті не хвилююсь. Обов'язково долучайтесь до онлайн-заходів НаУОА та привітайте своїх знайомих спудейчиків. Гарно вам відсвяткувати! ❤️