Цифрові бджілки ОА

Юлія Киричок


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Цифрові бджілки ОА

Що ж, очне навчання просто горить та палає повних ходом в академії, лекції, звичайно ж, ще вичитані не всі, але добігають до кінця, практичних стає все дедалі більше, та я продовжую виділяти частину свого часу на цікаві проекти ОА та їх дослідження, тому ділюсь з вами інформацією про вже згаданий мною IT Hub.

Для початку хочу розповісти тобі, що ж це взагалі таке, як, куди і для чого. Здається, я вже писала раніше, що це, так сказати, центр розквіту сфери IT в Острозькій академії. Так воно і є. Як пише сама команда на своєму сайті (посилання на нього можеш знайти в кінці блогу, я його там залишу): "Наша мета розвинути ІТ-галузь в Острозькій академії, підвищити рівень конкурентоспроможності студентів та викладачів, допомогти вам реалізувати себе".

Тут розробляють майже всі онлайн-проекти НаУОА, наприклад "ДОВІДНИК HTML", "МАГАЗИН ОА" та "АБІТУРІЄНТ ОА". Перший може допомогти першокурсникам спеціальності "Комп'ютерні науки" досконало освоїти HTML та CSS, на другому ти можеш купити товари з символікою нашої академії, а на третьому є вся необхідна інформація для, можливо, тебе, тобто для абітурієнтів ОА. Створювалося це все командою IT Hub'a, до якої можеш, до речі, долучитися саме ти, якщо ти маєш інтерес до того, щоб допомогти університету з удосконаленням вже існуючих сайтів або ж зі створенням нових.

Не менш важливо, що за твій вклад у розвиток IT Hub'а тобі нараховуються волонтерські години, про які я вже розповідала у попередньому блозі, тому це буде корисно також для твого рейтингу або ж ти можеш використати ці години як бали до загальної оцінки з предмету. Якщо не помиляюсь, то можеш додати десь біля чотирьох балів.

Я вже написала заяву на волонтерство в IT Hub, а ти?

Приєднуйся!