З КИМ Я НАВЧАЮСЬ?

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » З КИМ Я НАВЧАЮСЬ?

Завжди переживаю за те, у який колектив потраплю далі...

Знайомство з моєю групою відбулося в онлайн режимі ще за 2 тижні до навчання?За це  можна подякувати нашому завідувачу кафедри і, за сумісництвом, нашому куратору Роману Тарасовичу, який створив переписку в телеграмі і задав дружній тон розмови? Іііііі, ПАНЄСЛАААСЬ Перші 3 дні по +700 повідомлень  в спільному чаті?Ми говорили так, ніби знаємо один одного вже досить давно. Всі були такими "своїми", що коли ми вперше побачилися вживу, в нас вже було море спільних приколюх та купа тем для дискусій(які в журналістів виникають на кожному кроці, але зараз не про це)))

Вже за 2 тижні ми стали суперською командою, нам вдалося організувати крутецьке привітання нашому куратору (зняли відео, склали пісню...)

З того моменту всі дні народження в нашій групі теж святкуємо разом (але ми економні, збираємось на тусовки зі своєю пюрешкою??)

Я дуже щаслива, що навчаюся з такими цікавими, розумними, різносторонніми, чесними, щирими (все, досить їх хвалити, хоча можна ще) людьми❤️

Справді, настрій групи сильно впливає на процес навчання. Я приходжу в академію не тільки повчитися, а й поспілкуватися з улюбленими одногрупниками? Тому це дуже сумно, що зараз ми на дистанційному навчанні і побачимось  аж після зимових канікул?(хоча, якщо все буде добре, плануємо зустрітися десь взимку)