ЯК ТУСИТИ В ОСТРОЗІ?

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ЯК ТУСИТИ В ОСТРОЗІ?

Як тусити в Острозі?

“Фууу, село”, “Емм, таке мале місто?”, “Ммммм… Клас. Гулятимемо по приватному сектору!”, “Як це немає маршруток по місту?” і так далі і тому подібне. Зазвичай ці стереотипи про Острог зупиняють абітурієнтів подавати документи в ОА, адже окрім навчання варто мати ще й яскраве студентське життя. І мало хто думає про те, що саме в цьому маленькому місті можна назбирати дуже багато цікавих, теплих спогадів.

Саме тут ви йдете по вулиці, а навколо - одні студенти. Перший плюс - відчуваєш себе супер популярною/популярним, адже поки дійдеш від старого корпусу до нового привітаєшся майже з кожним перехожим.

Гуртожитки знаходяться не на “різних берегах Дніпра”, а відносно недалеко (за винятком декількох, але й ті, в порівнянні з великими містами, розташовані досить близько). І зараз забуду, що мене не пускають в 4 гуртожиток до друзяшок через карантинні обмеження (агресивно сумую) і скажу, що завдяки такій камерності, походи в гості на обід/вечерю - звичайна справа.

А де ж гуляти?, запитаєте ви ( чи не запитаєте), а я скажу - в Острозі (ось така я дотепна). Можна в парку, можна біля різних замків, веж чи інших історичних пам’яток (а їх тут чимало), є кав’ярні, можна прогулятися до дамби (Хмельницького водосховища), можна дослідити старість будинків на деяких вулицях. Але друзі, ну камон, хіба вам коли-небудь було важливіше, де гуляти, а не з ким гуляти? Я так не думаю. Ми самі будуємо свій настрій. Навіть у “великому місті” не з’явиться яскраве студентське життя без крутих людей поруч.

Тому, стіни ОА та її гуртожитків чекають тебе! Не бійся, сумувати ти тут точно не будеш.

А ось невеличке відео невеличкої прогулянки Острогом : https://youtu.be/epdqGw2NXMU