Я - СТУДЕНТКА-ЖУРНАЛІСТКА

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Я - СТУДЕНТКА-ЖУРНАЛІСТКА

Історія дівчинки, яка з дитинства мріяла стати журналісткою - абсолютно не моя:information_desk_person:?♀Це було більш спонтанне рішення, ніж довго обдумана кар'єрна мрія. Але зараз не про це?

Обрала я все ж цю спеціальність з думкою, що саме така освіта відкриє мені максимальну кількість можливостей у майбутньому. Не можу загадувати наперед, але те, що навчання є різностороннім та неодноманітним можу сказати вже:grinning:

Я ніколи б не могла подумати, що студентство - це не про конспекти і нудні лекції(хоча й без цього ніяк), а про розвиток корисних професійних навичок і про становлення твоєї особистості в майбутній кар'єрі:woman:?:mortar_board:

За що я вже ціную кафедру журналістики? За правду. Тут особливо розумієш її цінність. Це так круто, довіряти викладачам та не боятися висловити свою чесну думку. Для журналістів правда - це не лише хороший момент співіснування, це ще й інструмент, використовуючи який ти не завжди знаєш, якими будуть наслідки?

На моїй спеціальтності дуже цікаві навчальні дисципліни:page_facing_up: Розбір преси, технології в роботі журналіста, жанри та різновиди подання інформації, журналістська етика і ще багато іншого :books: Домашнє завдання часто таке, що його хочеться робити: фото-та відеорепортажі, дослідження журналістських матеріалів на порушення стандартів, інтерв'ю, безліч групових проєктів? Відчувається, як прокачуєш свій мозок тим, що тобі точно пригодиться в майбутньому.

На заняттях в нас завжди своя атмосферка? Ми дуже активна група, у якій майже ніхто не боїться прямо висловити свою думку на тему того чи того питання. В нас часто виникають різні дискусії. Якщо в нашу групу приходить хтось, хто бачить нас вперше - старається нас заспокоїти і сказати "не сваріться":sweat_smile:І це, насправді, нас веселить, так як до скандалів та конфліктів в нас ще не доходило(тьфу-тьфу-тьфу)?, ми просто надто любимо поговорити про все і всіх, з розумінням того, що скільки людей - стільки думок.

Одним словом, на журналістському навчанні не засумуєш:wink: Якщо ти активний, чесний, цілеспрямований та хочеш відігравати важливу роль у формуванні об'єктивної думки суспільства - тобі точно сюди?