ТИПОВІ ПОМИЛКИ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКА(ПОРАДИ)

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ТИПОВІ ПОМИЛКИ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКА(ПОРАДИ)

1.

Донт ворі, бі хепі Очима студентки навчання в школі сприймається вже зовсім по іншому. Сиджу на цікавій мені парі і думаю:"О май гад, Ді, ти серйозно рік тому парилась через погану оцінку з фізики , яка ніяк не вплинула на твоє життя?" (о так, ще й як переживала, навіть плакала через математику???♀) Для вчителів ти вже маєш сформований за попередні роки імідж. Все життя був(ла) відмінницею, а тут БАЦ - самостійна з біології на 6? Не переживай, зі школи тебе не виженуть, а вчитель все рівно поставить підсумкову оцінку по власним вподобанням. Я не за те, що потрібно забути про навчання, а про те, що погана оцінка - не кінець світу!!!

2. Спілкуйся! Якщо у вас і так дружній клас, який часто збирається разом у позаурочний час - вітаю, у тебе залишаться приємні спогади з шкільних років. Якщо ж ні - бери ініціативу в свої руки :muscle:? Не розтрачуй себе на дрібні конфлікти, бери активну участь у громадському житті школи, пропонуй ідеї в класі, постарайтеся бачитися частіше( моїх однокласників складно було зібрати разом, але чим більше пропонуєш-тим більше шансів на круті спільні моменти)

3. Не конфліктуй! Не розтрачуй свою енергію на дрібні конфлікти з однокласниками. Будь вище цього. Не твої люди - тю, нічого страшного, зустрінеш ще й "своїх". Рік і так стресовий через підготовку до ЗНО, тому будь вище неприємностей?

4. Не бійся мріяти! Став собі високі цілі, і ти їх обов'язково досягнеш, якщо докладеш певних зусиль. Все реально і не так складно, як здається, якщо спробувати почати щось робити:wink:

Щиро бажаю тобі успіху:four_leaf_clover:Ще трііііішки, ти зможеш)) Можливо, наступного року зустрінемося в ОА?:smirk: