ЩО ПОДИВИТИСЯ ЦЬОГО ВЕЧОРА?

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ЩО ПОДИВИТИСЯ ЦЬОГО ВЕЧОРА?

Ну все, пора повертатися в робочий режим? Я готова! Якщо чесно, то вже трішки набридло відпочивати. Люблю вечори, коли розумію, що провела день максимально продуктивно. Коли всі проблеми вирішені (або відкладені на завтра), настає час для відпочинку. І що, як не хороший фільм, може допомогти абстрагуватися від рутини?

До вашої уваги фільми, які заслуговують вашої уваги (не хочу позбуватися тавтології):

▪️“Одержимість” (2014 р.)

Не вистачає мотивації? Цей фільм точно для тебе. Молодий та перспективний ударник Ендрю мріє досягти успіху у своїй справі. І ніщо та ніхто, навіть жорстокий викладач, не завадить йому дійти до своєї мети. Фільм тримає від початку до кінця, дивиться на одному диханні. Хочеться деколи ставити його на паузу від надлишку емоцій?Чого тільки варта фінальна сцена!... Ну, жодних спойлерів? Обережно! Після перегляду зникає бажання прокрастинувати

▪️“Пітьма” (2017, серіал)

Щиро заздрю тобі, якщо ти ще не дивився(лась) цей шедевр! Навіть не знаю, як описати, про що серіал… Це політ за межі сприйняття світу. Кожна серія ставить тобі безліч запитань, дати відповідь на які ти зможеш лише тоді, коли відпустиш думки на самотік і просто зануришся в атмосферу✨ Після перегляду починаєш дивитися на буденні речі під іншим кутом? А яка ж чудова тут колористика, які красиві саундтреки? Коротше кажучи, не буду лити водичку, просто глянь і постав свою оцінку. Моя - 10/10!

▪️“Неортодоксальна” (2020, мінісеріал)

Це історія про крок, який безповоротно змінив життя. Серіал знятий за мотивами автобіографії Дебори Федельман. 19-річна єврейська дівчина вирішує відмовитися від стереотипно нав'язаних правил своєї ультраортодоксальної общини - тікає до Брукліну та починає жити з чистого листа. Вирвавшись з клітки релігійного фанатизму перед дівчиною з’являється щось абсолютно нове. Вона розуміє, що життя досить багатогранне і будь-який вибір належить тільки їй?

Сподіваюсь, допомогла тобі з вибором фільму на цей вечір. Запасайся смаколиками і відповідним настроєм? Гарного перегляду!