ПРО МОЮ ЛЮБОВ ДО НИХ

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ПРО МОЮ ЛЮБОВ ДО НИХ

Він був білим, і його любили. Він був чорним, і хтось любив його ще більше.

В їхньому існуванні немає поняття дискримінації, нерівності. Вони різні і зсередини, і ззовні. Їм не потрібно було вимагати поваги до себе, їх обожнювали за те, що вони є.

Вони існували в холоді, проте любили тепло. Всі чекали літа, щоб піти з ними на прогулянку у парку. Але знаходилися й ті, хто попри холодні вечори дивився разом з ними улюблені фільми.

Існує думка, що саме про них Василь Симоненко писав : "Вони — не безліч стандартних «я», а безліч всесвітів різних".

Вони - морозиво. В ріжку чи в стаканчику, на паличці чи у відерці, в шоколаді чи з горіхами, класичний пломбір чи фруктовий мікс... Мета у них одна - подарувати задоволення вашим смаковим рецепторам?

Любіть морозиво, їжте морозиво, будьте як морозиво. З Всесвітнім днем морозива, любі абітурієнти!?

Пам’ятаю, як в дитинстві з нетерпінням чекала літа, щоб поласувати цим смаколиком. Йшли роки, а я все ще боюсь захворіти, тому в компанії друзів завжди доїдаю свою порцію холодного десерту останньою. ?

Яке моє улюблене морозиво? Не знаю.. Не люблю приторно-хімозні фруктові смаки, не люблю ті, які з кислинкою. Обожнюю фісташкове, бананове, шоколадне… Або ж просто хороший класичний пломбір (я не знаю, для чого вам ця інформація, можливо, ви захочете пригостити мене, коли будете в Острозі).

Ну що ж, ще раз вітаю вас з таким чудовим днем! Якщо ви це читаєте, то влаштуйте і собі свято - сходіть в магазин за улюбленим морозивком і просто порелаксуйте. ?