ПОДОРОЖ В ЧАСІ ДУМОК

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ПОДОРОЖ В ЧАСІ ДУМОК

Якби я вміла подорожувати в часі, я б обов’язково зустрілася з маленькою Ді.

Цікаво, сподобалося б їй, як я виглядаю? Я б розповіла їй, що тепер обожнюю свій високий зріст.

Ні, маленька я, ти не отримала золоту медаль у школі, але тобі це й не було потрібно.

Так, друзі, які зараз приходять на твій день народження залишилися просто знайомими з дитинства, але життя даруватиме тобі нових, цікавих людей, яких ти щиро цінуватимеш .

Не злись на маму, яка віддала комусь твої улюблені фіолетові штани, з яких ти вже виросла - ти не залишила б їх своїм дітям, бо вони вже не модні.

Ти стала набагато впевненішою, хоча не поборола всі свої комплекси. Ти вмієш дарувати людям позитив і часто отримуєш його бумерангом.

В 5 класі ти все ж пішла в художню школу, навчилася гарно малювати. Уявляєш, ти навіть продала декілька своїх робіт?!

До речі, спробуй печіночний торт, він реально смачний, тобі сподобається.

Ти поступила туди куди хотіла, а навчання на твоїй спеціальності приносить тобі задоволення.

Не підлаштовуйся під всіх, хто навколо тебе. Ти - індивідуальність з абсолютно незалежними думками, хоча зрозумієш ти це, на жаль, зовсім не скоро. Твій внутрішній світ унікальний.

В житті є проблеми, але все можна вирішити. Дорослішання не настільки страшне, яким його описують. Відкривається значно більше можливостей, коли починаєш вирішувати свої проблеми самостійно.

До речі, ти живеш у гуртожитку і робиш собі їсти. Хоча більше виживаєш на їжі, яку привозиш з дому і дістаєш підігрівати з морозилки. Але недавно ти навчилася тушити курку в мультиварці!

Тобою пишаються твої рідні, а 30-річній мені з майбутнього мабуть подобається період мого 17-річного життя. Я б не розповідала маленькій собі через що я плакала востаннє, адже набагато легше жити в оптимізмі. Та я б і так не хотіла спойлерити собі життя.

Деколи варто дивитися не речі поглядом минулого. Тільки тоді починаєш бачити їхню цінність. З’являється відповідальність перед собою, страх не здійснити всі свої мрії. Зараз у мене абсолютно вищі цілі, ніж мати свою власну косметику. Але, досягнувши їх, через 15 років навіть вони можуть здатися невагомою дрібницею. Все оцінюється в порівнянні.

Ніщо не вічне і планета навряд чи зміниться за час мого існування на ній. Але зате я можу обрати, як прожити своє життя. Лише я будую свій Всесвіт і лише я можу об’єктивно оцінити свої старання. Сподіваюся, не підведу себе.