ОСТАННІЙ БЛОГ

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ОСТАННІЙ БЛОГ

Ось і закінчився цей навчальний рік. Дякую вам, якщо ви мене читали, сподіваюся, що я вас трішечки змотивувала приєднатися до нашого академічного колективу! Попереду літо, а далі - наступний навчальний рік, сподіваюся, він буде не менш продуктивним.

За цей час я ні на хвилинку не розчарувалася у виборі своєї спеціальності, і я вважаю, що це вже успіх.

У мені є стільки вдячності до тих обставин, які привели мене сюди. Дякую людям, які змінювали мене впродовж цього року. Дякую за всі ті крутющі щасливі моменти, у яких можна було на трішки забути про навчання та безтурботно провести час разом з друзями.

А чого ж навчила мене саме спеціальність “журналістика”? Як мінімум, я тепер вмію доречніше підбирати слова. Я навчилася монтувати відео та працювати з професійною фото- й відеотехнікою. Як максимум - стала набагато якісніше та ефективніше користуватися наданою мені інформацією. Тепер я знаю, як відрізнити якісні ЗМІ від брехливого сміття. Дрібниця, але я ніколи так сильно не розуміла свій рівень медіаграмотності. Тепер працюю над її удосконаленням, хоча впевнена, що вже прокачала ці знання.

Трішки водянистий і незібраний блог вийшов. Але я й не знаю, чи вичстачить мені ще більше слів, щоб описати свою любов до всього, що відбувається зараз у моєму житті. Сподіваюся, що ми скоро з вами побачимося в стінах нашої Острозької академії!