ВСЕ ТАКЕ НОВЕ...

Діана Кодратюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ВСЕ ТАКЕ НОВЕ...

Привіт ?

Я навчаюсь на першому курсі журналістики. У своєму блозі я буду максимально щиро ділитися своїми враженнями від ОА, розповідати про цікаві події та давати невеличкі поради для абітурієнтів?Приєднуйся?

Завтра розпочнеться четвертий тиждень мого студентського життя і навчання в Острозькій академії??‍?

Якщо чесно, складно згадати свої перші враження від університету, коли вже пройшло так багато насичених новими  цікавими подіями днів??‍♀️ Інавгурація, гуртожиток, новий колектив, спроби приготувати щось смачне (виявляється, картопляне пюре може підгорати під час варіння?‍♀️), знайомство з тьюторами, розповіді старшокурсників, тридцятиразове проговорювання тексту на тему « Чому саме журналістика?»?, прогулянки від старого корпусу до нового та подорожі до АТБ??

Пам’ятаю, як думала, що навчання в університеті холодне, таке, де викладачам на тебе байдуже і ти просто губишся у великому потоці таких же учнів, які просто чекають закінчення студентства та отримання диплому? Не можу стверджувати про всі виші, але ОА точно розвіяла цей міф у моїй голові? В академії панує затишна сімейна атмосфера? І це не лише через відносно невелику кількість студентів, а й через викладачів, які допомагають першокурсникам адаптуватися до нових умов, толерантних та крутих старшокурсників, у яких відсутнє поняття «дідовщини» і т.д. ( як мінімум, на журналістській спеціальності точно)

З першого тижня навчання для нас відкриваються двері у купу можливостей реалізувати себе в тій чи тій сфері, бути задіяним у різних заходах окремо від навчання? Я не люблю сидіти на місці, тому для мене це справді жирний плюс академії?

Звичайно, з часом все почне ставати буденним, рожеві окуляри почнуть спадати і з'являться "комочки в манній каші"... Але я щиро хочу вірити, що жодні складнощі не змусять мене змінити свою теперішню думку через пару років. І що ставши випускницею Острозької академії я буду з гордістю розповідати абітурієнтам про цей чудовий заклад в маленькому містечку☺️

P. S. : надіюсь, в нас буде славнозвісна "Візитівка"