I will be back to you ??‍♀️

Анастасія Плюхіна


Base Install » Абітурієнт НаУОА » I will be back to you ??‍♀️

Ну що ж? Усім привіт! Рада бачити вас на сторінці свого блогу. На час канікул я вирішила взяти для себе відпустку, але ж вона має здатність закінчуватися... тому прийшов час нам поговорити. А про що? Про повернення до навчання та мозкового тонусу ?, як не розслабитися за час відпочинку та опанувати себе ??. Тож поїхали!

Ось і почалось навчання ?. НАРЕШТІ! ?

Я так довго на це чекала! За канікули я встигла сильно засумувати за цим процесом. Не знаю як вам, а мені дуже подобається, коли в голові щось постійно кипить, бурлить як в казанку ?. Але єдиний мінус це те, що за час відпочинку можна легко розслабитися, що передбачає важке повернення до мозкового тонусу.

Спочатку було дуже важко зрозуміти, про що взагалі говорять викладачі, забулась взагалі вся система і "смак" того всього, що відбувається. Але все ж, пройшов час і все стало на свої місця.

Так що ж я робила для того, щоб не втратити ті єдині крихти освіти та не почати деградувати? Для початку я поставила собі 3 питання:

  1. Чим ти колись хотіла займатися?
  2. 2. Що тебе зараз цікавить?
  3. 3. І чи готова ти це зараз втілити?                                                                                                                                                   

І, відповівши на ці 3 питання, я виокремила для себе 3 речі які хочу зробити. Тільки одразу попереджаю, що ці речі ЗАНАДТО нестандартні і зовсім не пов'язані одна з одною. Отож, мій список такий: хіромантія, плетіння килимків та вирощування лимону ??. Якщо чесно, то не зі всім я справилась на 100%, але все ж найголовнішим для мене був не лише результат, а й сам процес.

Хоча й здається, що "тьфу ти, там немає що робити. Чим це допоможе для мозку?" Та насправді це все досить дієво. Навчаючись хіромантії, я читала багаааато інформації. Реально БАГАТО. І відповідно думала, аналізувала, намагалась практикувати. Плетіння килимків допомогло навчитися концентрації уваги. А лимон, це було не стільки для розвитку, як для душі. Хоча для організації самого себе це теж позитивно, адже варто не забувати доглядати за рослиною (якщо хочете, щоб був результат, то обирайте не кактуси, а саме вибагливі рослини).

Якщо ви не знаєте, що обрати, то можу запропонувати вам невелику топ-підбірку. Виглядає вона так:

?Заняття спортом

?Малювання

?В'язання

?Написання власної книги

?Участь в конкурсі

?Курси іноземної мови/макіяжу/фотографії

?Власне дослідження цікавої теми

?Фріланс

 

Сподіваюся, що я вам допомогла). А зараз у мене на годиннику 21:07, а справ у мене багато, як у Попелюшки (буду готуватись до практичних. Я ж спудей як не як). Тому бажаю вам усього найкращого. До нових зуст...постів!