Part 9. "Нарешті щось цікаве" або "На кого радить підписатися філологиня"

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 9. "Нарешті щось цікаве" або "На кого радить підписатися філологиня"

Привіт, мармеладки!?❤

   Як ваше життя ? Здоров'я? Будьте, будь ласка, обачні та бережіть себе.

Отже, сьогодні хочу вам порадити декілька Instagram і не тільки сторінок, що свого часу дуууже мені допомогли та допомагають, надихають і взагалі викликають захоплення?

Можливо, декого ви вже знаєте, а якщо ні, то швидко підписуйтеся.

        Щодо творчих людей: 

1.@qarpakarpa- українська письменниця ( й не тільки?) в Парижі. Я обожнюю її манеру спілкування, стиль, творчість і взагалі. Через Карпу і почала вчити французьку. Її сторінка - це  мода,  книжки, їжа, вино, діти, собака- просто ідеальна ЖИВА, СПРАВЖНЯ жінка, яку варто наслідувати.

2.@neborakova. Богдана для мене - героїня з сторінок романтичної книжки. Вона така тендітна, ніжна, розумна, лірична. Каже, що є  " культурним менеджером з Києва". Не можу не погодитись. Її " Як читати poetry" дивлюсь кожного тижня, а останнє обговорення Галі Крук із Карпою - це просто подвійний любовний удар в серце?.

3.@shekure- тут усе просто : Калитко любитимуть усі. Дякую магістрам філології , яких запросила Олександра Андріївна за те, що " познайомили".

     Я не знаю чи маю право писати про тих, хто говорить російською( бо моє внутрішнє недорозвинене его філологині каже, що все ж - ні) , але є люди про яких варто знати, бо вони можуть багато змінити.

   Отож

Уособлення позитиву- @ funanastacia , яка мотивує мене все життя. Ну як все... з того моменту, як я натрапила на її блог. Одразу кажу, краще перейдіть на Настин ютуб канал, там безліч всього цікавого, корисного й крутого. Якби не вона , я б не прочитала Хорслі та його " Безмежної пам'яті". А ця книжка просто відкрила мені очі на те, як варто запам'ятовувати, а чого взагалі краще не робити. До речі, часто Настя записує блоги англійською:).

А ще @alexandramitroshina - так, вона з Білорусі, але доведеться слухати й дивитися Сашу російською. Неймовірна дівчина?, журналістка, фотограф. Я люблю її блог за щирість. Це простий приклад того, як людина досягає всього, чого бажає, бо може й вміє. Фемінізм, спорт, сміливість, наполегливість і віра в себе й свою справу- це про Сашку?

Є ще багато крутих людей і я могла б вам про всіх їх написати, але що занадто , то не дуже добре.Сьогодні це було 5 дівчат, які неабияк вплинули на мене.

Отож, що я пропоную : пишіть і мені в Instagram своїх ❤ блогерів , щоб я поступово знайомила з ними інших, бо важливо аби люди знали, за ким справді варто стежити.

   Усіх люблю , бажаю продуктивного , успішного тижня? ?

 Ваша @alina_danylyuk

 _