Part 20. " Ні, це не сльози, а просто вода" або " Кажу тобі " Бувай"

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 20. " Ні, це не сльози, а просто вода" або " Кажу тобі " Бувай"

    Вибачте мені мою сентиментальність та тавтологію, але Аліна зараз почне плакати. ?

     Усе тому, що , любі мої, прийшла нам пора прощатися.? Звісно, багато ще не написано з усього, що було заплановано, але ні я, ні ви не повинні засмучуватися. На зміну нашим блогерам 2021 прийдуть нові і я навіть не ображуся, якщо вони будуть ще кращі.

    Писати Вам – була моя гордість, моє маленьке хобі.? Я ділилася з Вами власним досвідом, емоціями, думками. Розповідала Вам як це бути першокурсницею- філологинею. Сподіваюся, Аліні то вдалося.?

    Мій перший курс ще не завершився, 24 червня я матиму останній екзамен після якого (якщо все вдасться) поїду на щорічний Книжковий Арсенал.?

   Я пишу цей блог зараз і не можу повірити в те, що зі мною відбулося цього року. Ще минулого літа я уявлення не мала, де знаходитимусь і що робитиму. Скажу відверто – я й зараз не знаю, бо що чекає на мене через рік - одному Богу відомо.?‍♀️ Але вступивши в ОА Алінині знання та енергія все таки знайшли своє призначення. Правда, навчаючись тут, я помічала , як коло моїх інтересів поступово звужувалося ( це трішки лякало), проте в тих речах, які мені справді цікаві та приносять задоволення (як- от читання літератури чи вивчення української мови), Аліна навчилася неймовірно добре орієнтуватися.?

     Знаєте, що подарує Вам університет? Це нові знання, кльових друзів, виклад

ачів, що здається знають усе в цьому світі, дуууже багато активностей ( різноманітність заходів в моєму ОА просто зашкалює, навіть в онлайн умовах), безліч можливостей для розвитку.? Я бажаю Вам обрати потрібний університет, обрати те, до чого лежить Ваше серце.❤ Звісно, ми будемо неймовірно раді, якщо ви вступатимете до Острозької академії, бо тут вас завжди чекають.

 

     Цього року ви отримували й отримуватимете величезну дозу переживань, тому раджу Вам провести залишок літа релаксуючи.? Прочитайте те, що планувати, поїдьте туди, куди хотіли, подивіться з 10-ку нових фільмів та 3-4 серіали, займайтеся спортом, підіть на роботу, якщо хочете мати власні гроші ( а студентам вони ой як будуть потрібні).Робота – це теж крутий досвід, знаю особисто, тому не вірте тим, хто каже, що це погано.

    Я можу продовжити список і додати сюди – заняття танцями, медитації, експерименти із зовнішністю ( дуже цікаво), приготування нових страв, вивчення мов. Багато гуляйте, проводьте час з близькими та друзями, закохуйтесь. ??‍♀️????

    Я проживаю своє життя під гаслом : «Будь-який досвід – корисний досвід» і вам теж раджу. Ні про що не жалійте, менше засмучуйтеся, насолоджуйтеся цим літом.

      Було за честь писати Вам! Усіх люблю, чекаю в ОА. До нових зустрічей!?

      Завжди ваша @alina_danyliuk_?