Part 11. "Стартуємо вже так, як треба" або " 2021 - чого чекати?"

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 11. "Стартуємо вже так, як треба" або " 2021 - чого чекати?"

    Привіт, мої дорогенькі!?

  Сподіваюся ви встигли відпочити та набратися сил, бо 2021 уже далеко не на порозі, він уже 30 днів, як з нами.

Скажу чесно, не зовсім я готова працювати в другому семестрі, але знаючи себе – це ненадовго, до першої лекції. Організм відпочив від інтелектуальної праці, яку я почала поєднувати з фізичною.?

    У нас був місяць канікул. Я вирішила провести його з користю.

    По-перше, повернулася на роботу. Я працювала в Новорічну ніч, але зовсім про це не шкодую, бо святковий настрій 250-ти гостей, знаєте, неабияк передається, та й наш колектив теж ?.

     По-друге, я прочитала книжки, які , власне, планувала прочитати. Подивилася море фільмів та серіалів.??

     По-третє, завершила курс із французької – це довго була моя маленька мрія, яка нарешті здійснилася.?

   По-четверте, почала займатися спортом знову, навіть пішла в спортзал ,бо коли в нас проходила сесія, часу на фізичні навантаження, як такого, не було.?

    По-п’яте, бачилася з друзями, усі інші свята проводила в колі близьких – було дуже затишно, по-домашньому, адже навчання як-не-як «відриває» тебе від сім’ї.?‍?‍?‍?

 А ще я все таки почала вдосконалюватися в шахах; дошила картину, яку закинула ще в 9 класі. Одним з моїх найбільших досягнень, я вважаю, є успішне завершення сесії, бо й далі отримуватиму стипендію, окрім цього, (гріх хвалитися? , але…) я одна з кращих студенток групи.

    2020 рік був особливим, як і кожен рік. Він дав мені надто багато випробувань, але я з ними впоралася, і слава Богу! Великі проблеми зі здоров’ям були в моєї мами і коли я вже думала, що одну хворобу ми подолали, з’являлася нова. Я вдячна своїй сім’ї за те, що разом ми змогли через це пройти.❤

     А ще … я стала студенткою ОА. ?‍♀️Ніхто й ніколи не зможе словами описати те, що буде в першокурсників/першокурсниць перед тим, як вони більш-менш звикнуть до лекцій, гуртожитку, самостійності, яку ти ніби й очікував, але насправді зовсім не знаєш , що з нею робити/ як себе організувати/як все встигати/ як не помилитися з вибором професії/ як знайти спільну мову із сусідками, одногрупницями/одногрупниками і т.д. Я вдячна всім, хто в той чи той період мого життя з’являвся в ньому і допоміг мені «знаходити себе по-новому».?

     2021 , я сподіваюся ти не підведеш. У мене грандіозні плани на цей рік, уже в травні я втілю ще одну свою мрію в реальність, тому тримайте за мене кулачки. Рішуче налаштована досягнути ще більших успіхів у навчанні, роботі, спорті та всьому, за що ще планую взятися.?

    Дуже вдячна своїй ОА за можливість писати для тих, для кого цей рік стане визначальним. Абітурієнти й всі, хто мене читає, ніколи не бійтеся щось починати, робити помилки чи ще щось типу того. Якщо не спробуєте – не дізнаєтеся.? Життя , як то кажуть, одне, а можливостей безліч і ваше щастя, що людина може ними скористатися, аби мала бажання. До нових блогів у новому семестрі) Успіхів, натхнення та величезної віри в себе!??

        Усіх люблю, ваша @alina_danyliuk_?