Part 19. " Чому я зникла?" і "Тиждень любого факультету"?

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 19. " Чому я зникла?" і "Тиждень любого факультету"?

Вітаннячка моїм завжди найкращим читачам та читачкам!

    Пам'ятаєте, що в минулому блозі я обіцяла розповісти про тиждень факультету? Ну якщо так, то цей час настав?, а якщо ні... все одно- ЦЕЙ ЧАС НАСТАВ)

   Але! для початку, напевно, слід пояснити, чому ж Аліна не виконала сказане? А все просто?- були на то вагомі причини. Мені стало 18.

    У п'ятницю я думала, що збожеволію, бо треба було домовитися за макіяж, торт, кафе, меню, піти на нігті ( які я, нерозумна, була не проти зробити 24-го, місяць тому, робивши попередній запис, а суть до справи- Алінка не встигає?).

   Святкувати я вирішила з 24 на 25 квітня, тобто з суботи на неділю, бо все ж у понеділок у мене практичні і я б хотіла до них підготуватися) У суботу я нічого не встигала , а торт взагалі забрала на 2 години пізніше, ніж треба було?

   Але свято було круте) І то не дивно?. Звісно, усе це добряче відняло  нерви/кошти/сили , але як круто ми посиділи з подругами?. Тож де вже ті 20??

   І нарееешті... я це зроблю!!!

Тиждень гуманітарного факультету

  Насамперед, варто сказати ( як у власному висловленні на ЗНО?), що тиждень ми присвятили руйнації стереотипів про гуманітаріїв. І кожного дня щось спростовували й проводили.

   Ну ось , наприклад, у понеділок був у нас стереотип -  " На гумі лише дівчата". Ми організували зустріч із громадською діячкою та журналісткою - пані Іриною Славінською , на якій вона розповіла що й до чого, де в цьому міфі правда, а де - ні. Фемінізм теж зачепили. Під час зустрічі кожен міг запитати в Ірини про те, що хвилювало його гуманітарну душу і отримати чітку та лаконічну відповідь. Я так пишу, бо була на цій зустрічі присутня?. І знаєте що Аліна зрозуміла? Жах, як люблю я розумних жінок, які вміють говорити так, щоб їх усі слухали. Ну і те, що на гумі не лише дівки- це теж правда?.

   А ще в той день нас привітав викладацький колектив.

   У вівторок ми грали в " Мафію" і , власне, вітання летіло від студентської ради ( я над ним добряче помудрувала).

  Середа - нас знову вітали, але вже спудеї?. Було запущено флешмоб #гумавсерці, а ще відбувся батл між студентами та викладачами ( в якому перші виграли?). Оооох, як це було круто, насміялася я від душі.

   У два наступні дні ми продовжували вітати найлуччіший факультет. Четвер - спільний перегляд фільму, п'ятниця- ми займалися     "роздаровуванням" ( то я так give away називаю?).

   А ще всі ці дві активно працював медійний підрозділ гуми : тести в сторіс в Інстаграмі, публікування інформації про всі-всі заходи , нові заставки на телефони/комп'ютери/ноутбуки - наші бджілки з медійного добряче потрудилися. Та й не лише вони?

  В умовах онлайн-навчання провести щоб таку кількість усього, треба докласти зусиль. І я така рада, що все вдалося ❤.

  Ну а зараз я прощатимуся з вами, любі мої.

  У студентів ОА попереду тиждень самопідготовки , тож я сподіваюся і відпочину, і попрацюю на славу.

 Гарних вихідних. Бережіть себе??

      Завжди ваша @alina_danyliuk_?