Part 18. "Бережіть себе" або "Що стається, коли переоцінюєш власні сили"

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 18. "Бережіть себе" або "Що стається, коли переоцінюєш власні сили"

   Привіт, мої цукерочки!?

Сподіваюся , у вас усе гаразд і кожен має 36, 6.

  Я собі вирішила трішки відкласти блоги про ЗНО, бо поки до нього ще є час, я можу поділитися з вами чимось цікавим або ж інформативним, чи просто тим, що на душі.

  Спочатку трошки пожаліюся вам на свою долю, бо маю на то вагомі причини. Майже минувший тиждень висмоктав усі мої соки. ?У нас було безліч практичних із досить складних предметів - це по-перше. По- друге, моє здоров'я чомусь трішки підвело. ?Ну як " чомусь". Я знаю чому.

    Аліна промерзла, а ще цілий тиждень ходила як сновида, бо ж багато всього вчити, а я з усього хочу максимум ??.

 Жертвувавши частково сном, їжею і відпочинком, у п'ятницю мені стало, м'ягко кажучи, недобре, ?тож мама вирішила затягнути Аліну в лікарню.?

  Здала я аналізи, лікарка порозпитувала як моє самопочуття, послухала серденько, позаглядала в горло й констатувала мамі, що в дочки ПЕРЕВТОМА.? Тепер я якомога менше сиджу в ноуті і якомога більше гуляю на свіжому повітрі, лягаю спати о 22: 00, а ще приймаю вітамінки?.

   Ніколи не думала, що Аліна, яка могла працювати 20 годин на добу на ногах, втрачатиме свідомість від зубріння предметів у ліжку. Але таке теж буває, тож як би ви не запевняли себе, що добре знаєте свій організм і сон по 6 годин - це ок, прислухайтеся до своїх " біологічних процесів".

   Якщо вам справді "ок" - це чудово, але якщо ви відчуваєте, що не можете нічого вчити, бо хочете спати, чи вам там серце поколює ( як мені інколи?/ не смішно, якщо чесно) і виглядаєте ви , як кисле молоко , чи , можливо, апетит від вас утік , то необов'язково бігти до лікаря, але вже ж потрібно розібратися.

  Щось змінити, поки не стало гірше, або ж таки піти туди, де вам " послухають серденько й порозпитують про самопочуття" .

  І щоб не закінчувати на журливій ноті, повідомлю вам грандіозму новину про дуже очікувану , для мене, подію.?

*барабанний дріб*

  З понеділка , 19 квітня, стартуватиме тиждень Гуманітарного факультету???, а оскільки я є членкинею нашої студради, то повідомляю вас наперед - ми дуже старалися, аби було круто й усім усе сподобалося.

 Думаю, в наступному блозі йтиметься саме про цю подію. Бережіть себе( не повторюйте чиїхось / самі знаєте чиїх?/ помилок) і будьте здорові!

     Завжди ваша @alina_danyliuk_❤