Part 17. " Недодосвід, яким я ділюся", або "Пробне ЗНО - боятися/радіти/що робити?"

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 17. " Недодосвід, яким я ділюся", або "Пробне ЗНО - боятися/радіти/що робити?"

 Вітання, моїм улюбленим читачам!?

  Завтра, тобто в суботу, 10 квітня, усі одинадцятикласники писатимуть пробне ЗНО.?

   Оскільки моя сестра теж це робитиме ( обрала математику) , то я хочу не лише її, а й вас морально підбадьорити.?

  Пробна версія- це всього лише пробна версія. Така собі мінірепетиція, боятися якої точно не варто.? Навіть справжнього ЗНО боятися не варто.

  Відверто кажучи, найбільше хвилювання в Аліни викликав момент, коли на стіл клали завдання і ти мав чекати, поки їх усім роздадуть, а тоді лише ознайомитися з тестом.? Мене це неабияк нервувало ( дурнувата нетерплячість).?

   На жаль, повільності ніяк не уникнути☹, але вам раджу постаратися не злитися на тих, хто проводить тестування , адже це теж люди, а не роботи, у них дві руки та дві ноги , навколо -  багато знервованих дітей ??, тож роздають зошити так швидко, як тільки можуть( напевно?) .

Я не була на пробному ЗНО, бо в останній момент нам змінили офлайн - формат на онлайн-тестування.

Писала вдома.✒

Відрахувала час, увімкнула таймер, позначила відповіді, перенесла в бланк.? Теж непогана практика , правда, тоді половина абітурієнтів не могла отримати завдання, через перезавантаження сайту , але то таке?.

Вам це не загрожує. ? Красивенькі зошити вже роздруковані ( я свої досі зберігаю) і завтра ви їх триматимете в руках.

  Звісно, прибувши до місця тестування, можете дочекатися початку, забрати завдання й вийти, не сидівши там 3 години , але!

    на ЗНО ( справжньому) панує цікава атмосфера й пробне все ж її частково передасть.?

Краще знати, що тебе очікує, ніж не знати.

 Більше того - вам випадає хороша нагода, а нас , минулого року, її позбавили( * маленька заздрість?*). Ви заплатили гроші : 200 гривень викинути на вітер за пробний зошит, який ти потім можеш роздрукувати, якось нерозумно.?

 Варто спробувати написати разом зі всіма й зрозуміти сам процес.

Перед " серйозним" ( назвемо його так) ЗНО, я розповім вам про свій досвід і поділюся деякими секретиками , а згодом напишу про вибір професії, оскільки зараз у моїх любих абітурієнтів розпочинається досить цікавий період у житті.? Проінформую вас, частково.

До речі, пробне ЗНО (вдома) я писала з української мови та літератури: разом з висловлюванням, що його перевірила моя вчителька , вийшло 194 бали. Щодо балів із " серйозного" ЗНО - поговоримо потім . Спойлер: буде цікаво ??.

 Поки що я бажаю вам всеохопного успіху, безмежної віри в себе , терпіння та сконцентрованости?.

  Гарних вихідних та хорошого написання?

Завжди ваша @alina_danyliuk_ ❤