Part 4. Продовжую когось повчати або "Запиши на листочок, щоб не забути..."

Аліна Данилюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Part 4. Продовжую когось повчати або "Запиши на листочок, щоб не забути..."

Усім привітики!❤

Почну з традиційного питання наших викладачів : «Як ви? Як ваше самопочуття?». Я сподіваюсь, що все гаразд.

Ну що ж , сьогодні я все таки розповім вам про свої маленькі поради, як залишатися щасливою людиною, незважаючи ні на що. ??

Кожного дня ми зустрічаємося з безліччю перешкод, які часто ускладнюють наше і без того складне життя( люблю тавтологію). Однією з найактуальніших зараз – карантин. Ухх яке страшне слово). ?

Отже, для того, щоб «полегшити свої страждання», я пропоную наступне:

1. Кожного ранку, тільки прокинувшись вам слід широко посміхнутися.Ось так без причини, просто посміхнутися, нехай за вікном жахлива погода, вам все одно, бо хто буде королем/королевою цього дня? Ну звісно ж ВИ. Серотонін ніхто не відміняв. ?

2. Пийте багато води. ? Серйозно, я знаю, це найбанальніше з усього банального, але важливості  пункту тут не позбавити. Вода-основне джерело енергії для нашого тіла. Я ніколи сильно не акцентувала на цьому увагу, а знаєте чому? Бо ще з малечку мама давала мені й сестрі ? пляшки з водою і ми випивали свою норму , як по графіку. Зараз я відмовилась від пляшок з особистих переконань, купую собі тільки такі, що можна використовувати багаторазово, але ця міні-звичка стала невід’ємною частиною мого життя. Якщо я не вип’ю 2-3 л води в день, то по -перше, матиму сухі губи, лице, що лущитиметься, до речі, іноді, коли мені болить голова , я теж п’ю воду- це розріджує кров і біль трохи зменшується.

3. Читайте, читайте те, що вам подобається. ? Узагалі неважливо,  яка книга це  буде, у мене останнім часом - лише конспекти…Ви розвиваєте своє мислення, уяву і словниковий запас. Я знаю, багато хто не любить таке заняття, ну для мене це трохи дивно, бо я не уявляю життя без книжки , та все ж кожного дня, мінімум 10 сторінок і ви будете цікавим співрозмовником, а ще я гордо присвою  вам звання « потенційних друзів Аліни»? , жартую, мої друзі теж не всі читають і звання таке не несе жодного «так званого» посилу, я просто знатиму, що виконую свою філологічну місію : популяризую слово. ?

4. Беріть участь у челенджі.? Ну наприклад, зараз я завела трекер для челенджу з корисних звичок, там у мене є пункт «30 днів планки», тобто я 30 днів стоятиму в планці по 5 хв. До речі, колись  вже таке робила і зовсім не шкодую, що повторюю це знову.

На жаль, пора завершувати. Можливо, ці 4 пункти – це дууже мало, я погоджуюсь, але… якщо ви були уважні, то прочитали , що в останньому Аля пише про челенджі. Саме вони позбавлять вас від нудьги на карантині? , бо всі проблеми починаються з нашої голови. Дуже часто ми починаємо «заганятися» через просте : « Чим то зайнятися?» , і думки типу : « Ой, а що це робити?А як то його почати, це ж так складно? Боже, взавтра модуль, а я нічого не знаю» і т.д. і т.п.

Та все просто , не ускладнюй собі життя, став якісь цілі, щоб було чого досягати, для чого жити і переймайся цим, а не проблемами, що пов’язані з ще одним стереотипом « страшного карантину». Усе обов’язково вийде, я вірю у ВАС і у Всесвіт, який обіцяє НАС берегти. ❤

Шлю знову свою енергію і любов.?⚡

До речі, як вам, якщо я кину декілька ідей для челенджів у наступному блозі? Ваша Аля , цьом ?

 

P.S. Нейморівно сумую за своїми сусідками по кімнаті  і меланхолійно  прагну повернути дні наших офлайн вечорів у Острозі … ?