ЗНО на 200

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ЗНО на 200

Доброго часу доби всім читачам! Вже по традиції ми з Вами зустрічаємось раз в тиждень, щоб потеревенити про буття або подискусувати на якісь цікаві теми. На вулиці вже середина травня. Минулого року в цей час я «потужно» готувалась до ЗНО і намагалась заодно вчити всі домашні завдання, щоб успішно закінчити навчання в школі. Я пережила всі ті емоції, які зараз переживає більшість моїх читачів. Можливо, карантин відібрав у Вас, дорогі абітурієнти, частинку тих емоцій і смак останніх навчальних днів в стінах рідної школи, але не варто засмучуватись, бо екзамени ніхто не відміняв. Вони будуть проведені як і раніше, лише трішки пізніше. Як Ви могли здогадатись, сьогоднішній блог буде саме про ЗНО. Я вирішила дати кілька порад, адже це зараз як ніколи актуально, бо незалежне оцінювання вже на підході, а всі новини щодо студентського життя наразі я Вам розповіла. Тому, поїхали!

Говорити про те, що розпочинати підготовку потрібно було в вересні-жовтні вже пізнувато, тому буду радити те, що є useful right now.

Це все. Насправді поради робочі і дієві! Ваша сумлінна праця протягом року + ці pieces of advice=ЗНО на 190+. Я вірю в кожного з Вас і не сумніваюсь, що кожна людинка, яка читає це зараз буде щаслива результатами плідної роботи. В наступному блозі ми продовжимо тему ЗНО і я детальніше розповім Вам про процедуру його проведення ( а можливо потеревенимо і про щось більш цікаве).

Бажаю кожному сил і терпіння, а головне позитивного настрою і віри в себе. Я Вас усіх люблю і цілую. До зустрічі!