Великдень at home?

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Великдень at home?

Христос Воскрес!

Хочу привітати всіх з Великоднем, побажати передусім здоров’я, щастя та терпіння. Хоча цьогоріч свято не буде таким, як всі попередні роки, та все-таки не варто падати духом. Великдень для мене – це сімейне, спокійне, але водночас з якоюсь теплою таємничістю відчуття. Святковий сніданок в сімейному колі, пізніше поїздка до бабусі в село, куди мене привозили погостювати кожного літа на канікулах. Все це навіює настільки приємні моменти, що порівняти це можна з прованськими приправами, в яких ніколи не закінчиться термін придатності. Так само і спогади, які ніколи не забуваються крізь роки.

Що ми отримали цього року бачить кожна людина. Самоізоляція, ніяких пікніків чи походів на прогулянку. Це обов’язково, аби вберегтися, і я оцінюю це здоровим глуздом. Але в будь-якому випадку можна влаштувати свято вдома, чи не так? Поспілкуватись з рідними( так, знаю ми на карантині вже 34 дні і кожен досхочу наговорився і навіть встиг набриднути один одному, але ми повинні пам’ятати, що все це скоро закінчиться і ми повернемось до буденного життя, де навряд чи знайдемо хвилинку на розмову з мамою за чашечкою чаю на кухні); всім відомо, що Великдень – це і причина поласувати смачною паскою та різними делікатесами( але мушу Вас попередити, що не потрібно переїдати, бо потім буде лихо!:)Адже ми не маємо змоги пройтись кілька кілометрів на свіжому повітрі чи піти на пробіжку ввечері, щоб скинути всі зайві калорії).

До чого я веду? Сьогодні не хочеться говорити ні про навчання, ні про проблеми чи якусь метушню. Я хочу сказати лише одне: насолоджуйтесь життям, незважаючи ні на що, інколи це важко, але ми можемо. В ці святкові дні не обтяжуйте себе депресивними думками, беріть себе в руки та робіть те, що до душі. Наступного тижня ми зустрінемось за обговоренням більш інформативної та цікавої теми для абітурієнтів( але це наступного тижня). Поки так! До зустрічі, мої дорогі читачі!♥ Люблю Вас!

2020