Summertime happiness

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Summertime happiness

Guten Tag, meine Freunde! Tag сьогодні дійсно guten, бо за вікном вже офіційно літо! 1 червня– це привід лишній раз усміхнутися і жити по-новому.
Сьогоднішній блог я вирішила присвятити саме літу. Забудьмо на хвилину-дві про всі ті сесії, екзамени і ЗНО. Бо, думаю, інформації щодо цього було достатньо в двох попередніх блогах(і не лише в них). Тим більше, у школах України вже офіційно закінчилось навчання, не враховуючи іспити, звісно. Які плани на літо у Вас? 

    Особисто я дуже люблю подорожувати різними країнами влітку, але цьогоріч з цим пунктом буде трохи складно. АЛЕ, подорожі містами України – чудова альтернатива. Дійсно, в країні є багато красивих місць. В мені сидить дві особистості, одна з яких любить шумні, людяні міста( типу Києва чи Львова), а інша захоплюється природою, тишою і повною гармонією навколо. Сказати відверто, частіше перемагає друга частинка мене. Тому цього літа я намагатимусь частіше вибиратись кудись, бодай це поле чи ліс. Дуже люблю таке♥

    Влітку я частенько підпрацьовую (використовуючи знання, отриманні на факультеті романо-германських мовJ). Через роботу дні стають швидшими і жити не так нудно, так ще й додатковий дохід в карман. (робота розумового характеру, якщо Вам цікаво почути про це: дайте мені знати)).

    Як я вже згадувала минулого разу, літо – це пора фруктів та овочів, без яких я просто не можу жити на цьому світі! А головне, все свіже і без ГМО і інших добавок, все з городу, як то кажуть. Фруктові смузі чи боули, то просто любов! Наступного разу можу поділитись простим рецептиком)

    Все, вище перелічене це звісно добре, але найбільш крутим влітку я вважаю своє перебування в бабусі в селі. Чесно. Все і одразу на місці: фрукти і овочі + природа + хороше оточення = Соломійка щаслива.

    Охх, ледве не забула! Влітку в мене день народження( мені, на хвилиночку, буде 18 років!), що є ще 1 прекрасним приводом провести день незабутньо.

    Такі прості моменти роблять моє літо найусміхненішою людиною в світі. Я сподіваюсь, що все так і буде і ніякі погані плани не перекреслять моє summer 2020. Хочу вірити, що влітку буде менше телефонів і онлайну загалом!

    Звісно, хотілося б розвиватись в пору канікул, але я ніяк не можу змусити себе читати. Не знаю як у Вас, а в мене не привита любов до книг, на жаль. Намагатимусь «прикорінювати» собі це! Та деградувати собі я точно не дозволю, більше того, мені здається, що улюблений РГМ дасть трохи завдань на літо.♥

    Рідненькі, I hope Ви візьмете якусь з цих корисних і цікавих ідей собі на замітку. Хочу, щоб Ваше літо було чудовим і кращим за попередні. Люблю, цілую, зустрінемось за тиждень!