Про їжу тут;)

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Про їжу тут;)

Вітаю кожного на моєму блозі!  Сумували? Я за Вами дуже! Я дуже довго думала над темою сьогоднішнього обговорення, що  б такого цікавого розповісти, сидячи вдома і будучи в повній ізоляції від світу. Вже і не хочеться обговорювати віруси, карантини і все в цьому роді. Але все-таки мені спала на думку одна тема, яка зовсім не стосується життя в університеті чи навчання, але я впевнена, вона пригодиться кожному, хто вступатиме в навчальний заклад, який розташований хоча б за 100 км від дому J. Це КУЛІНАРІЯ! Без сумнівів кожна дівчина на початку року має натхнення приготувати якусь смачну та ще й корисну їжу, але з часом цей вогник тухне через брак часу і бажання. А за хлопців я і зовсім мовчу).  Звичайно я не розписуватиму Вам рецепти страв, адже це можна знайти і в Інтернеті, але все-таки топ 3 улюблені страви, які зможуть розбавити ваше повсякденне меню в гуртожитку чи на квартирі Острога за малі кошти я Вам пораджу. Отож, «погнали»!

А) Сирники♥ Страва, яку я готова їсти вічно. Всього кілька простих інгредієнтів, які можна купити в магазині або «мамина передачка», і зробити сирники за 10-20 хвилин це не проблема! Більше того,це корисно, якщо не використовувати олії і мінімум цукру! Але в кожного свої вподобання.

Б) Борщик. Згідна з тим, що часу потрібно відвести багатенько, але яка смакота потім вийде! Але зовсім незгідна з фактом, що це важко! Так говорять ті, хто ніколи не готував. Кілька дзвінків мамі і Ви отримуєте чудову страву і не на один день!)

    В) Макарони з сиром. Обрати будь-яку форму макарошків, потерти сиром ( моцарелла, пармезан, чедар) і вуаля! Смакота нереальна! А ще салатик зі свіжих овочів, взагалі казка.Не найкорисніша страва, але маленька порція і все буде супер)

   В цій трійці я поєднала і десерт, і першу страву, і другу. Так би мовити, денний раціон. Звичайно, не кожному по душі та чи інша страва, але ці три найбільш оптимальні і доступні кожному. А до того, як ви вступите в ВНЗ чи приїдете в стіни свого гуртожитку, раджу Вам потренуватись вдома!!

Нехай все у Вас буде чудово, а їжа приносить задоволення. Люблю Вас!