My typical day in Ostrog

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » My typical day in Ostrog

Всім привіт! Сподіваюсь, що в кожного з Вас сьогодні хороший настрій, як і в попередні дні. Сьогодні я хочу відволіктись від всієї метушні з карантином і розповісти Вам про свій типовий день в Острозі. Повернутись до спогадів і всплакнути, так би мовити ;(.  Уявімо життя спудея одного весняного робочого дня( я люблю весну просто).

  07:00 Грає будильник. Перша пара:(… Я прокидаюсь, дивлюсь в стелю кілька хвилин, згадую в себе в голові ці п’ять годин сну, яких явно не вистачило. Чому лише 5? Бо я лягаю пізно. Чому пізно? Бо багато домашніх завдань і, звичайно балачки з подругами. Лежу і думаю, може не піти? Але моя совість не дозволяє мені просто так прогуляти заняття, тому вже о 07:15 я стою в ванній і дивлюсь в дзеркало, трохи незадоволена початком цього дня вмиваюсь і роблю всі beauty процедури.

07:50 Я стою на кухні, п’ю воду або чай і дивлюсь в вікно. Це традиція! Я люблю природу і зранку вона мене надихає на хороший настрій, але таке відбувається лише при сонячній погоді, зазвичай весною, літом та на початку осені.

07:55 Я готую сніданок. Ніколи не виходжу з дому вранці, не поснідавши. І Вам раджу це робити. Збагачує організм енергією на цілий день, незважаючи на нестачу сну.

08:15 Йду збиратись в академію. Роблю я це , між іншим, досить швидко. Швидко одягаюсь, роблю макіяж, максимально простий, бо я не любитель великого слою декоративної косметики на обличчі.

08:35 Я вже повністю готова і сиджу на своєму ліжку, думаючи, навіщо вставати так рано, якщо потім встигнути все і просто чекати ще 10-15 хвилин замість того, щоб спати стільки часу???Але тут є відповідь: я занадто пунктуальна і зазвичай приходжу раніше.

08:45 Вихід до рідного університету. Прямую пішки приблизно 10 хвилин не поспіхом. Якщо я йду сама, то вмикаю музику в навушниках і просто йду)

08:55 Я вже в академії, зустрічаюсь зі своїми друзями, в нас завжди відбувається ранкова розмова перед парами.

09:00-15:00 Тривають пари. Звичайно стільки часу перебування в академії буває не завжди. В цьому проміжку часу ми можемо враховувати 1-2 вікна, перерви по 20 хвилин. Пари проходять швидко, тому що завжди чимось зайнятий і зацікавлений, але інколи під кінець занять вже відчувається втома.

15:30 Я приходжу додому, переодягаюсь та готую обід. Спілкуюсь зі дівчатами з квартири, ділюсь враженнями про день, якісь новини.

16:00-18:00 Я займаюсь своїми справами, роблю щось додатково, проходжу курси, відпочиваю, сиджу в соцмережах, відпочиваю.

18:00-22:00 Я роблю домашні завдання. Звичайно я дозволяю собі перерви, але зазвичай саме такий проміжок часу я виділяю для д/з. А інколи й більше, в залежності який обсяг роботи. А знаєте, буває й таке, що відкладаєш на потім і в останній момент робиш все і сидиш до ночі? Привіт, то я. Таке трапляється.

23:00-01:00 Я лягаю спати, як коли, але зазвичай не раніше 23:30. Хотілося б лягати спати в 22:00, але для мене це мрія. В Острозі ніколи не вдається це втілити в реальність.

    Якось так проходить мій typical day in Ostrog.  На перший погляд досить скучно, але мені подобається. І все це через людей, які оточують. Люди роблять дні веселими, цікавими ,незважаючи на завали і купу домашнього.
Більше того, якщо хотіти, то можна зробити своє життя яскравішим, бо наш університет дає можливості для цього: гуртки, концерти, вечори, зустрічі.

    Сподіваюсь цей блог був для Вас хоча б трішки пізнавальним і цікавим. Бажаю всі гарного настрою і продуктивності. До зустрічі!