Hello, May!

Соломія Сендер


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Hello, May!

Привіт всім! До нас завітав третій місяць весни, найбільш улюблений усіма, адже саме в травні погода неабияк радує нас сонцем, без дощів і спеки, «золота середина», як-то кажуть. Коли виходжу на вулицю в око кидається зелений колір, в який забарвлене абсолютно все навколо в додаток з білим та рожевим цвітом різних дерев, які надзвичайно пахнуть і створюють ідилію. Цьогоріч це все з’явилось непомітно і досить швидко. Та це не завада вийти на прогулянку ( якщо Ви постійно сидите вдома під час цього карантину) і трохи поблаженствувати.

Я щиро надіюсь, що Ваші справи проходять чудово навіть в самоізоляції! Сьогодні я готова розповісти Вам про те, як пройшов мій минулий тиждень та що мене хвилює найбільше саме в цей період, так би мовити, підсумувати дії і зробити висновок, який можливо, підштовхне Вас до чогось хорошого.

Минулого тижня( як і всі інші) в мене були заняття online , рутина з домашніми завданнями, модулями і т.д.. Я вже звикла до цього всього, тому жодного дискомфорту в мене дистанційне навчання не викликає ( звісно, окрім того, що хотілося б бачити в реальному житті своїх найкращих викладачів, одногрупників та  friends). Якби в моєму житті займало місце лише навчання, було б надзвичайно нудно і погано для мого здоров’я, тому я стараюсь розбавляти дні якимись «активностями». Якщо я не казала Вам раніше, то мушу зараз: одним з моїх найулюбленіших занять у вільний час є поїздки на велосипеді. От чесно, можу кататись і сама, і з мамою, і з друзями. Немає значення з ким, сам процес I really like. Якось так історично склалось, що минулого тижня майже кожного дня я їздила на велопрогулянку ввечері, незважаючи на обсяг домашнього завдання та роботу, яка мене чекала, бо здоров’я – найголовніше. Мій рекорд на велосипеді становить 20 кілометрів приблизно за 2 години, але це ПОКο ЩО! Тому, дорогі читачі, якщо у Вас є велосипед, то не змушуйте його сумувати в гаражі, а катайтесь, час летить швидко, тіло залишається в тонусі, мозок відпочиває, очі милуються красою весни! Більше того, у вечори, коли немає домашніх завдань, вже після велопрогулянки, я виходжу гуляти пішки, що є не менш корисним для здоров’я та покращує сон. Такий вид of gentle exercises полегшить Ваш фізичний стан, якщо Ви не любитель фізкультури та спортзалів.

Також не секрет, що в травні розпочинається всіма улюблена сесія в студентів♥♥♥ Але я ні в якому разі не впадаю у відчай і думаю, що все буде добре, головне готуватись і бути в спокої! Тому Ви вже можете здогадатись про мої плани і тему наступних блогів по цьому абзацу!)

Якісь такі справи у мене зараз. Вже по традиції хочу побажати кожному хорошого настрою і продуктивності на наступний тиждень! До зустрічі любі!♥